Marius Lăcătuş, antrenor la viitoarea echipă STEAUA a ARMATEI

Marius Lăcătuş este omul cu care George Boroi, comandantul CSA Steaua, vrea să reconstruiască centrul de copii şi juniori din Ghencea şi să formeze o nouă echipă de seniori a Armatei.

13 sept. 2016, 09:02
Marius Lăcătuş, antrenor la viitoarea echipă STEAUA a ARMATEI

Marius Lacatus a confirmat discutiile pe care le-a avut cu George Boroi si planul pe termen lung al celor de la CSA Steaua.

„Am avut o intalnire cu George Boroi si am discutat despre o eventuala colaborare in viitorul foarte apropiat in ceea ce priveste imbunatatirea din punct de vedere calitativ a centrului de copii si juniori, sa atragem cat mai multi copii la grupele existente deja. Si bineinteles daca se va putea financiar si vom avea sustinere de la minister, formarea unei echipe care sa joace in ligile inferioare cu perspectiva de a ajunge cat mai repede intr-o liga superioara si chiar Liga I”, a declarat Marius Lacatus.

„In ceea ce priveste centrul de copii si juniori incercam sa aducem cat mai repede copii la stadion, sa fie un centru puternic. Acum sunt 7 grupe, incepand cu 2001 pana in 2007-2008 si sigur ca oricand e loc de mai bine. Trebuie sa facem o promovare foarte buna si sa incercam prin selectii si trialuri sa avem cat mai multi copii la baza din Ghencea”, a msi spus „Fiara”.

„Daca am avut o discutie cu George Boroi nu inseamna ca as avea ceva cu echipa lui Gigi Becali. Ce se intampla legal, juridic, cu procesele, e altceva, ma depasesc lucrurile astea. Eu am discutat despre ceea ce inseamna planul sportiv”, a incheiat Marius Lacatus.