Jurnalist agresat la inaugurarea lucrărilor drumului expres Craiova – Piteşti, unde a fost şi Liviu Dragnea VIDEO

Un jurnalist de la Gazeta de Sud, Bogdan Grosereanu, susţine că a fost agresat fizic şi verbal la inaugurarea drumului expres Craiova – Pitesti, unde a participat şi Liviu Dragnea. 

RomaniaTV.net
23 mai 2019, 11:53
Jurnalist agresat la inaugurarea lucrărilor drumului expres Craiova – Piteşti, unde a fost şi Liviu Dragnea VIDEO

Liviu Dragnea a fost huiduit miercuri de cativa participanti la inaugurarea drumului expres Craiova-Piteşti, iar jurnalistii prezenti, printre care si Bogdan Grosereanu de la GdS.ro, au filmat. Nemultumiti ca se filmeaza, doi barbati prezenti lalucrari l-au bruscat pe jurnalistul GdS, iar unul dintre ei l-a lovit cu cotul in stomac si i-a spus marlaneste “Mars de aici!”, a scris gazeta din Craiova.

Unul din cei doi este șeful secției de drumuri județene din Gorj, Ion Tudor, iar celalalt nu a fost identificat de gazetari.

„I-am spus că sunt jurnalist și că îmi fac meseria. Mi-a băgat cotul in stomac și mi-a spus să plec acasă”, a povestit jurnalistul Bogdan Groșereanu incidentul. 

Șeful secției de drumuri din Gorj, Ion Tudor, a recunoscut ca a existat un incident, dar sustine ca totul a fost civilizat.

“A fost o manifestare în cadrul unui șantier. Cinci persoane au scandat. Eu am intervenit civilizat. Cei cinci se manifestau vulgar în incinta unui șantier. Când am pus mâna pe jurnalistul de la Gazeta de Sud a fost pentru că au existat câteva replici neprincipiale. Am intervenit în mod civilizat”, a spus el.

 

loading...