Jurnalist găsit mort în apartamentul în care locuia. Marius avea doar 48 de ani

Este doliu în presa din România. Marius, un cunoscut jurnalist din județul Argeș, a fost găsit mort în apartamentul în care locuia. Avea doar 48 de ani.

27 ian. 2022, 17:42
Jurnalist găsit mort în apartamentul în care locuia. Marius avea doar 48 de ani

Jurnalist găsit mort în apartamentul în care locuia. Este vorba despre Marius Huţanu, un cunoscut fotograf şi jurnalist din Argeş.

Jurnalist găsit mort în apartamentul în care locuia

Citeşte şi Doliu uriaș pentru Generaţia de Aur a fotbalului românesc! A murit fulgerător, la doar 50 de ani!

Marius a fost găsit mort în apartamentul său din Piteşti. Apropiaţii săi au intrat în panică în momentul în care au văzut că nu le mai răspunde la telefon şi au alertat autorităţile. O echipă de pompieri s-a deplasat la faţa locului şi a spart uşa apartamentului în care locuia jurnalistul. Din păcate, acesta a fost găsit mort în pat, potrivit obiectivdearges.ro. 

Marius Huțanu avea 48 de ani şi era cunoscut cu afecțiuni medicale cardiace și diabet. Potrivit primelor informaţii, jurnalistul era mort de câteva zile.

Citeşte şi Doliu în România! A murit unul dintre cei mai valoroși oameni ai țării, răsplătit cu numeroase ordine și medalii

Doliu în muzica populară. Un îndrăgit instrumentist din Banat a murit la doar 48 de ani

E doliu în lumea muzicii populare din România. Costel Florea „Pițigoi”, un cunoscut saxofonist al Banatului, s-a stins din viaţă subit. Vestea tragică a fost făcută publică de interpreta de muzică populară Ramona Vița.

„Dragi colegi de cântec și lume bună, cu nemărginită durere și profund regret vă anunțăm că bunul și neprețuitul nostru Costel Pițigoi a încetat din viață. Fie ca Dumnezeu să îl primească în împărăția lui! Cu scuzele de rigoare, mai multe nu putem spune. Nu numai cuvintele, dar până și gândurile ne sunt inundate în lacrimi.

Odihnă veșnică, iubit prieten și coleg! Vei rămâne veșnic viu în sufletele noastre! Sincere condoleanțe tuturor acelora care l-au apreciat și iubit cu adevărat. Nu știu cum va fi de acum înainte fără tine, când doina ta dulce nu se va mai auzi”, a transmis Ramona Vița pe pagina sa de Facebook.