Jurnalist România TV, internat în stare gravă cu Omicron. „N-am avut niciodată dureri atât de mari”

Jurnalistul România TV, Rocco Xavi, este internat într-un spital din Milano, fiind confirmat cu noua variantă a coronavirusului, Omicron.

04 ian. 2022, 23:48
Jurnalist România TV, internat în stare gravă cu Omicron. „N-am avut niciodată dureri atât de mari”

Este pentru a doua oară când Rocco Xavi este infectat cu coronavirus, însă de data aceasta starea sa este una gravă. „Anul 2022 mi-a adus cadou Covid varianta Omicron, atât de agresivă că a trebuit să mă internez în spital. N-am avut niciodată dureri atât de mari, o experienţă atât de urâtă nu vă doresc niciodată”, a transmis jurnalistul România TV, pe reţelele de socializare.

Marţi seara, Rocco Xavi a intrat telefonic la emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV. „Mă simt rău, am fost internat. Nu respir bine, am dureri peste tot, nu pot să mănânc nimic. Timp de şapte ore am avut temperatură de 40 de grade şi nu a coborât deloc, în ciuda medicamentelor pe care le-am luat„, a spus jurnalistul, care a primit confirmarea medicilor că acum este infectat cu Omicron.

Citşte şi Lucia Goracci, jurnalista implicată în scandal cu Diana Şoşoacă, declaraţii exclusive pentru România TV: „M-a lovit”

Rocco Xavi este corespondentul România TV în Italia, el fiind internat într-un spital din Milano.

Italia a raportat un record de 170.844 de noi cazuri de Covid marţi, comparativ cu 68.052 cu o zi înainte, a spus ministrul Sănătăţii, în timp ce numărul zilnic al deceselor cauzate de coronavirus a crescut la 259 de la 140.

Italia a înregistrat 138.045 de decese din cauza virusului din februarie 2020 şi a raportat 6,57 de milioane de cazuri până în prezent.

Citeşte şi Corespondentul România Tv în Italia, victima unui atac mafiot: Am vorbit despre o persoană din România la televizor şi cineva mi-a dat foc la maşină