Jurnalist sportiv ameninţat cu moartea. Poliţia l-a identificat pe bărbatul care a transmis mesajul

Cătălin Tolontan a anunţat că unul dintre colegii săi a primit o ameninţare cu moartea. Poliția Capitalei a comunicat că a depistat bărbatul care a transmis mesajul de amenințare, prin intermediul unei rețele de socializare.

26 mart. 2017, 11:45

Cătălin Tolontan, redactor șef al „Gazetei Sporturilor” a anunțat, sâmbătă, pe Facebook, că unul dintre colegii săi a primit un mesaj de amenințare cu următorul conținut „Vei fi un Charlie Hebdo în variantă de soft mode. Știm la ce oră ajungi la muncă, știm unde stai…”.

„Colegul meu Victor Vrânceanu a primit acum câteva minute un mesaj pe facebook în care se spune că „Vei fi un Charlie Hebdo în variantă de soft mode. Știm la ce oră ajungi la muncă, știm unde stai…”.

Aceleasi mesaje de amenintare, generale, au fost adresate si redactiei.

Mesajul este semnat de o persoană care pretinde că face parte din PCH, dar evident că „Peluza Cătălin Hâldan” nu și-l asumă și nici Gazeta nu presupune că amenințarea ar veni din acea direcție.

De fapt, nu presupunem nimic.

E treaba altora să cerceteze.

Jurnalistul este chiar acum la Secția 8 Poliție și depune o plângere.

Ultimul subiect despre care reporterul a relatat amplu este legat de aventura bahică a celor 4 fotbaliști de la Dinamo, excluși de la „tineretul naționalei”.

Cu o jumătate de oră înainte de mesajul de amenințare, Victor Vrânceanu a primit un telefon de reproș din partea unui dinamovist conectat cu acel caz, dar poate că nici asta nu e o legătură.

E datoria poliției să caute adevărul.

Pe 7 ianuarie 2015, 12 oameni au murit în urma unui atac terorist asupra redacției revistei Charlie Hebdo”, a scris Cătălin Tolontan pe pagina lui de Facebook.

 

Polițiștii au identificat bărbatul care a transmis un mesaj de amenințare unui jurnalist sportiv

Poliția Capitalei a depistat bărbatul care a transmis un mesaj de amenințare, prin intermediul unei rețele de socializare, la adresa unui jurnalist de la o publicație sportivă.

„În această dimineață, în urma investigațiilor efectuate de către polițiști, bărbatul care a postat mesajul a fost identificat și depistat, în prezent fiind audiat la sediul subunității. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare și pentru stabilirea situației de fapt. Bărbatul în cauză are 24 de ani și este din București”, au precizat reprezentanții Poliției Capitalei.

Plângerea a fost depusă sâmbătă, la Secția 8 Poliție, de către jurnalistul care lucrează în cadrul unei publicații sportive.