Jurnalista Cristina Herea s-a căsătorit! Cine este celebrul avocat căruia i-a spus ”DA” în fața ofițerului de stare civilă

Jurnalista Cristina Herea este în culmea fericirii! Prezentatoarea știrilor România TV s-a căsătorit civil, în acest weekend, cu avocatul Alexandru Chiciu, departe de ochii curioșilor.

27 aug. 2023, 21:00
Jurnalista Cristina Herea s-a căsătorit! Cine este celebrul avocat căruia i-a spus ”DA” în fața ofițerului de stare civilă
Jurnalista Cristina Herea s-a căsătorit!

Jurnalista Cristina Herea s-a căsătorit! Fericitul eveniment la care au luat parte doar rudele și câțiva prieteni apropiați a avut loc într-un cadru de poveste în localitatea Snagov.

Citește și Jurnalista Cristina Herea le va preda elevilor de la Complexul Educațional Laude-Reut cursuri de televiziune

Jurnalista Cristina Herea s-a căsătorit!

Martorii celor doi miri au fost Marcel Sâmpetru, fostul procuror general al României și soția acestuia.

Îmbrăcată într-o rochie albă lungă, foarte îndrăzneață, prezentatoarea România TV a radiat de fericire, la brațul celebrului avocat care i-a devenit soț.

„Cristina este femeia pe care am așteptat-o să apară toată viața. Alături de ea, pentru mine începe ultima și cea mai profundă etapă a vieții mele”, a declarat Alexandru Chiciu, potrivit Gândul.

Alexandru Chiciu are 49 de ani și este unul dintre cei mai cunoscuți avocați din România. Până în anul 2007, acesta a fost procuror, fiind unul dintre fondatorii actualei Direcții Naționale Anticorupție (DNA), dar și primul procuror din istorie care a trimis în judecată un ministru, pentru fapte de corupție.

De-a lungul timpului, în calitate de avocat Alexandru Chiciu a asigurat apărarea într-o serie de dosare care au ținut prim planul lumii juridice din România, clienți fiindu-i printre alții: Lia Olguța Vasilescu, Sorin Ovidiu Vântu, Ovidiu Tender și Claudiu Manda. În prezent, acesta are și calitatea de avocat în Baroul Chișinău.

Cristina Herea are 37 de ani și este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din România, cu o experiență de peste 18 ani în presă.

Frumoasa blondină este autoarea a trei cărți și coordonatoarea mai multor publicații din România.

Vedeta România TV a confirmat faptul că în acest weekend i-a spus ”DA” avocatului Alexandru Chiciu în fața ofițerului de stare civilă.

„Da, este adevărat. Alexandru este omul care a dat sens vieții mele, iar pentru asta îi mulțumesc lui Dumnezeu”, a declarat Cristina Herea.

Cristina Herea a reușit să treacă în cele din urmă peste divorțul de Mihai Benga cu care a fost căsătorită trei ani și căruia i-a dăruit o fetiță.

Cei doi s-au despărțit încă de la începutul anului, la notar, dar au preferat discreția. „Da, este adevărat, am divorțat oficial la notar în luna februarie a acestui an. Suntem doi oameni maturi și asumați, care au ales drumuri diferite. Nu a fost nimic senzațional. Pe de altă parte, da, eu și fostul meu soț vom continua să rămânem alături de fiica noastră și să îi veghem acesteia pașii prin viață, iar acest lucru este foarte important”, a declarat Cristina Herea pentru Cancan.

Vedeta a adăugat că în acest moment este singură: „Tot ce vă pot spune acum este că în viața mea este liniște și echilibru. Sunt înconjurată de oameni minunați, de părinți și de prietenii de o viață. Sunt bine și vă promit că atunci când va fi ceva de anunțat, o voi face fără ezitare. Până atunci, este ultima declarație pe care o voi face pe această temă. Și vă mulțumesc!”.

Citește și Cristina Herea a lansat la Paris cartea „România Necunoscuta”: ”Îi este dedicată fetiței mele, Ekaterina Maria, iar toate fondurile strânse din vânzare vor fi donate”