Jurnalistă lovită la finalul şedinţei de judecată a primarilor şpăgari din Snagov şi Jilava VIDEO

Procesul privind arestarea preventivă a primarilor din Snagov şi Jilava s-a terminat miercuri seară cu o busculadă, în înghesuiala produsă la ieşirea din sala de judecată a edilului comunei Snagov, Apostol Muşat, fiind lovită o jurnalistă, potrivit Mediafax.

RomaniaTV.net
21 dec. 2011, 18:34
Jurnalistă lovită la finalul şedinţei de judecată a primarilor şpăgari din Snagov şi Jilava VIDEO

La ieşirea din sala de judecată, jurnaliştii s-au adunat în jurul primarului Apostol Muşat, moment în care mai multe rude şi susţinători ai celor şase inculpaţi au început să-i bruscheze. În busculada produsă, unul dintre aceştia s-a dezechilibrat şi a căzut lovind o jurnalistă în plină figură.

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au finalizat după mai bine de trei ore şi jumătate dezbaterile privind propunerea de arestare preventivă a primarului din Snagov, Apostol Muşat, şi a edilului din Jilava, Adrian Mladin, dar şi a finului primarului din Jilava, Ovidiu Szasz, a vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Ilfov Gheorghe Roman şi a notarilor publici Roxana Curpene şi Eugenia Cuţaru, toţi acuzaţi de fapte de corupţie.

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti s-au retras pentru deliberări în cazul propunerii de arestare preventivă pentru 29 de zile a celor şase.

Primarul din Snagov, Muşat Apostol, şi edilul din Jilava, Adrian Mladin, au fost reţinuţi miercuri de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie
, care îi acuză de luare de mită şi trafic de influenţă în legătură cu derularea unor afaceri cu terenuri. Cei doi edili ar fi luat mită pentru emiterea unor acte privind situaţia juridică a unor terenuri.

În acelaşi dosar, procurorii anticorupţie i-au reţinut şi pe vicepreşedintele Consiliului Judeţean Ilfov, Gheorghe Roman, pe finul primarului comunei Jilava, Ovidiu Szasz, şi pe notarii publici Eugenia Cuţaru şi Roxana Curpene. Totodată, în cauză mai este cercetat Ion Scaeţeanu, o persoană din anturajul primarului comunei Snagov.