Jurnalistă România TV, jefuită la protestul AUR din Alba Iulia. Apel către George Simion pentru găsirea bunurilor furate

O reporteriță România TV a fost prădată de hoți chiar la parada de 1 Decembrie. În mulțime, jurnalista Iulia Blondea a rămas fără portofelul în care avea acte, dar și bani, după ce cineva i-a deschis ghiozdanul pe care îl avea în spate.

01 dec. 2021, 14:44
Jurnalistă România TV, jefuită la protestul AUR din Alba Iulia. Apel către George Simion pentru găsirea bunurilor furate

Jurnalistă România TV, Iulia Blondea, transmitea, miercuri, de la „Marşul Unirii”, un eveniment organizat de partidul AUR de Ziua Naţională la Alba Iulia, în momentul în care a fost jefuită, chiar de 1 decembrie.

Jurnalistă România TV, jefuită la protestul AUR din Alba Iulia. Poliţia, pe urmele hoţilor

„În timp ce mă aflam la marşul organizat în centrul oraşului Alba Iulia, cineva mi-a deschis rucsacul, a deschis fermoarul, mi-a furat portofelul în care aveam documente, carduri bancare, permis de conducere, cartea de identitate, extrem de multe documente, precum şi o sumă de bani.

Am sesizat Poliţia. A fost dată o declaraţie. Am depus o plângere şi s-a constituit un dosar penal de către poliţiştii din Alba Iulia pentru furt. Deocamdată, este un dosar penal cu autor necunoscut.

Oamenii legii mi-au spus că vor face verificări”, a declarat jurnalista România  TV, Iulia Blondea, într-o intervenţie telefonică.

Citeşte şi: Experţii guvernului britanic anticipează un val catastrofal provocat de Omicron. „Poate fi cel mai mare de până acum, sistemul de sănătate va fi copleşit de numărul de infecţii”

Nu este prima oară când corespondenta România TV are parte de incidente în timpul transmisiunilor în direct. În 2019, Iulia Blondea a fost agresată la Caracal de tatăl interlopului Arete.

„Au fost nişte scene şocante, imediat, după ce mama lui Arete a venit aici, a vorbit la România TV pentru că a solicitat acest lucru, după ce numele fiului său a fost implicat în acest scandal. A plecat, iar la câteva minute după a sosit o dubiţă care a oprit lângă noi. A coborât din ea tatăl lui Arete. A ţipat, a început să îi înjure pe cei din familia Luizei şi imediat a început să ne atace pe noi”, a declarat jurnalista, la România TV.

„Lasă telefonul jos că ți-l sparg! Luaţi bani, faceţi rating pe spinarea amărâţilor ăstora care le-a murit fata. Lasa telefonul jos că ţi-l sparg”, a ţipat tatăl lui Arete, în faţa camerelor.

Citeşte şi: Paradă cu 1.500 de militari de Ziua Naţională. România sărbătoreşte în pandemie 103 ani de la Marea Unire