Jurnalista-sexy: „Dacă o să devin primar, chiar nu o să-mi bag picioarele în lucrul ăsta” VIDEO

Ioana Popescu, "devoratoarea de fotbalişti" care vrea să candideze la funcţia de primar al Capitalei, a declarat la  România TV că dacă va câştiga nu o să-şi "bage picioarele în lucrul ăsta". Ea se laudă că este mai serioasă decât "contracandidata" ei, Sânziana Buruiană. De ce candidează? "Am văzut că se minte şi am zis să încerc şi eu."

RomaniaTV.net
13 ian. 2012, 13:49
Jurnalista-sexy: „Dacă o să devin primar, chiar nu o să-mi bag picioarele în lucrul ăsta” VIDEO

Ioana Popescu a mai declarat că nu are pe nimeni „în spate” aşa cum se zvoneşte.

Se spunea că aş avea pe cineva în spate, un miliardar, un politician puternic, dar nu am pe nimeni în spate”, a spus aspiranta la scaunul lui Oprescu.

Întrebată dacă speră să obţină mai ales votul bărbaţilor, Ioana Popescu a răspuns că nu neapărat.

De ce crede lumea că, dacă mă îmbrac mai sexy, vreau ca bărbaţii să mă voteze?”, a explicat vedeta.

Motivul pentru care s-a hotărât să candideze este că a fost foarte dezamăgită de politicieni în trecut, deşi a crezut în ei şi i-a votat.

De-a lungul timpului, de 20 şi ceva de ani, cred că puteam să facem mai mult. Eu la revoluţie eram copil şi am încercat să cred în nişte lucruri de la TV. Am văzut că se minte şi am zis să încerc şi eu. E dreptul meu, nu am încălcat nicio lege„, a mai declarat Ioana Popescu.

Cât despre platforma politică, Ioana s-a scuzat spunând că abia ieri a postat anunţul candidaturii pe Facebook şi nu are ceva coerent, dar şi-a scris câteva idei pe o agendă.

„Eu am pus anunţul pe Facebook acum o zi şi de ieri mi-am scris nişte lucruri în agendă. Nici nu vreau să par penibilă, probabil multă lume îl va vota pe Oprescu, dar e totuşi o şansă de 1% să ies primar. Dacă o să devin primar chiar nu o sa-mi bag picioarele în lucrul ăsta„, a povestit vedeta, care a precizat că e mai serioasă decât „contracandidata” ei, Sânziana Buruiană.