Jurnalişti România TV, BĂTUŢI de fiul lui Gheorghe Dincă pe stradă. Daniel Dincă nu a fost reţinut IMAGINI ŞOCANTE

Jurnaliştii România TV au fost agresaţi de fiul lui Gheorghe Dincă, pe stradă. Reporterul şi operatorul România TV au mers să stea de vorbă cu copiii lui Gheorghe Dincă, la ieşirea de la CNA, unde aceştia s-au plâns că familia lor este agresată după arestarea lui Gheorghe Dincă în cazul Caracal. Deranjat de prezenţa presei, fiul lui Gheorghe Dincă l-a lovit cu pumnii pe operatorul România TV. Ulterior, fiul lui Dincă a agresat şi alţi jurnalişti. Conducerea postului de televiziune România TV a anunţat că va depune plângere penală.

RomaniaTV.net
17 dec. 2019, 12:35

UPDATE: Daniel Dincă a fost lăsat să plece acasă după aproape şase ore de audieri, anunţă România TV

UPDATE: Daniel Dincă este audiat de mai multe ore la Poliţie. Între timp, au apărut noi imagini: 

UPDATE: Daniel Dincă, fiul monstrului de la Caracal, s-a predat la poliție. El se află acum la Secția 2 din Capitală. El a fugit din Capitală, cu mașina, la scurt timp, după ce, la ieșirea de la CNA, a bătut mai mulți jurnaliști și a spart mai multe camere de filmat. 

Fiul lui Gheorghe Dincă i-a luat la pumni pe jurnaliști în plină stradă, chiar la ieșirea de la CNA. Fiul lui Gheorghe Dincă a fost deranjat când reporterul România TV l-a întrebat despre cazul de la Caracal şi l-a lovit cu pumnii pe cameramanul postului de televiziune. De asemenea, a spart camera de filmare.

„I-am asteptat să iasa din fata comisiei de la CNA pe Daniela Bălan şi pe fratele ei. Când au ieşit, am încercat sa le punem întrebări, mai ales ca ei au primit recomandare de la CNA să vina cu clarificări. S-a legat de operatorul nostru, a fost filmat in continuare de celelalte televiziuni. Când a vazut ca este in continuare filmat, l-a lovit pe cel de la Antena 3, apoi la al nostru. Am alergat sa caut jandarmii, insa pana am ajuns inapoi deja plecaseră. Vom merge la sectie”, a povestit reporterul Ioana Cârstea.

 

„În timp ce filmam un alt coleg a fost agresat primul. Eu am filmat momentul acela, m-a apucat de geacă, mi-a dat un pumn în cap şi am căzut pe jos. Mi s-a umflat capul”, a declarat operatorul agresat de fiul lui Gheorghe Dincă.

Şi alţi jurnalişti ai fost agresati de copiii lui Gheorghe Dincă, marţi la CNA.