Jurnaliştii britanici râd de Cezar Ouatu: Un cântăreţ de RESTAURANT care falsează de se sparg pahare

Cezar Ouatu a fost luat peste picior de jurnaliştii britanici care l-au comparat cu un "cântăreţ de restaurant care falsează de se sparg paharele". Criticile vin după ce presa din România a avut aceeaşi părere despre prestaţia bărbatului.

03 mai 2013, 10:02
Jurnaliştii britanici râd de Cezar Ouatu: Un cântăreţ de RESTAURANT care falsează de se sparg pahare

Cezar Ouatu a ajuns în vizorul presei internaţionale, după ce jurnaliştii britanici îl iau peste picior pe cântăreţul care va reprezenta România la Eurovision. Piesa lui este îngrozitoare şi, în plus, cântăreţul falsează, spun ziariştii englezi.Melodia României pentru Eurovision este atât de groaznică încât nu se va califica în finală, spun cei de la Daily Mirror.
 
Citeşte şi Cezar, reprezentantul României la Eurovision, a lansat videoclipul pentru piesa It’s my life VIDEO

Britanicii scriu că Ouatu este un cântăreţ de restaurant surescitat care stoarce începutul piesei, înainte de a se lansa într-un falsetto care ar putea să spargă paharele. Verdictul jurnaliştilor este clar, melodia României pentru Eurovision e atât de îngrozitoare încât nu se va califica în finală.

Citeşte şi CTP, despre reprezentantul la Eurovision: E un bibiloi sugrumat. Ascultă-l pe jurnalist cum îl imită

Mai mult, presa românescă l-a ironizat pe Cezar Ouatu de asemenea, după ce jurnalistul Cristian Tudor Popescu a declarat că s-a simţit agresat de trilurile de bibiloi sugrumat ale contratenorului. Zilele trecute, cântăreţul a lansat videoclipul piesei „It’s my life”.

Bărbatul îl compară pe contratenorul român cu un fost concurent X factor din Marea Britanie, care a avut o evoluţie foarte proastă în timpul competiţiei.

Citeşte şi Cezar Ouatu apare la bustul gol în clipul de prezentare pentru Eurovision VIDEO