Jurnaliştii România TV, premiaţi pentru performanţă. Imagini de la gală VIDEO

România TV are cu ce se mândri, jurnaliștii săi fiind premiați în cadrul "Gala Celebrităților și Femeilor de Succes". Cristina Șincai, Ioan Korpos, Eugen Chelemen, Roxana Lupuianu și Silviu Brumă au fost câștigătorii premiilor de excelență.

17 dec. 2019, 21:03
Jurnaliştii România TV, premiaţi pentru performanţă. Imagini de la gală VIDEO

Jurnaliștii de succes România TV au fost câștigătorii premiilor de excelență în cadrul Gala Celebrităților și Femeilor de Succes. „Mulţumim frumos tuturor pentru că sunt aici în aceasta seară. Noi promitem telespectatoriilor noştri că vom fi în continuare cei mai buni„, a spus Cristina Şincai.

Vă mulţumesc şi eu în numele tuturor colegilor, în numele familiei România TV. Existăm pentru dumneavoastră şi suntem onoraţi că de 8 ani de zile #romanaiatv# vă aduce în case ştiri, informaţii, dezbateri şi niciodata nu uitam de emotie. Emotia castiga suflete„, a spus şi Ioan Korpos.

La rândul său, redactorul-şef al postului, Eugen Chelemen, a spus: „Voi sunteti cei mai buni, colegii din redactie, din ţară, iar premiile vreau să le dedicam azi colegului batut la Parchetul General de fiul monstrului Dinc. Le dedicăm colegilor care îşi fac munca în situaţii dificile, iar unul a încasat o bătaie urâtă astăzi„.

Și alte personalități au fost premiate în aceeași gală: printre ele, Elena Merișoreanu, Corina Chiriac și neurochirurgul Leon Dănăilă.