Jurnalistul Iustin Liuba, apropiat de Casa Regală, a murit de la Covid 19

Un apreciat jurnalist român a murit răpus de COVID-19! 

RomaniaTV.net
21 apr. 2020, 19:09
Jurnalistul Iustin Liuba, apropiat de Casa Regală, a murit de la Covid 19

Iustin Liuba, unul dintre cei mai apreciați jurnaliști români, a murit răpus de virusul ucigaș din China. Anunțul a fost făcut de către Casa Regală, acesta fiind unul dintre apropiații familiei.

Iustin Liuba ar fi împlinit în luna iunie 96 de ani. Potrivit informațiilor oferite de Familia regală, jurnalistul a murit la 11 zile după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Iustin Liuba a fost directorul postului de radio „Europa Liberă”, dar și un susținător al Coroanei Române, până în anul 1952.

Familia regală a ținut să transmită condoleanțe fiicei, Arabella Justine Liuba, dar și regrete eterne pentru cel care a fost cândva marele jurnalist Iustin Liuba.

„Majestatea Sa Custodele Coroanei a aflat cu mare tristețe vestea trecerii la Domnul a jurnalistului român Iustin Liuba. Personalitate marcantă a postului de radio „Europa Liberă”, pe care l-a condus o vreme, Iustin Liuba a fost un asiduu susținător al Coroanei Române, pe care a servit-o neîncetat, mai ales după plecarea sa în exil, în anul 1952.