Jurnalistul Tudor Mușat îl înlocuieşte pe Moise Guran la „România în direct”. Cel din urmă și-a anunțat intrarea în politică

Emisiunea "România în direct" de la Europa FM a fost moderată în ultimii ani de Moise Guran. Joi, moderatorul, care şi-a anunţat intrarea în politică, s-a despărțit oficial de ascultătorii de la radio .

RomaniaTV.net
17 ian. 2020, 17:27
Jurnalistul Tudor Mușat îl înlocuieşte pe Moise Guran la „România în direct”. Cel din urmă și-a anunțat intrarea în politică

Începând de luni, jurnalistul Tudor Muşat, va realiza emisiunea „România în direct”, anunță postul de radio. El a început să lucreze din 2019 la Europa FM, în cadrul emisiunii de interviuri „”Piața Victoriei”, unde va continua să lucreze.

Tudor Mușat s-a alăturat acum un an postului de radio, după ce, anterior, lucrase la Digi24. Tot anul trecut a intrat și în echipa B1 Tv.

Europa FM notează că emisiunea „România în direct” este lider de audiență la nivel național.

Colegii şi-au luat rămas bun de la Moise Guran

Ediția de joi, 16 ianuarie, a emisiunii, ultima cu Moise Guran în ipostaza de moderator, a fost prelungită cu peste jumătate de oră. Guran a primit nenumărate apeluri de la ascultători, care i-au urat succes și l-au îndemnat „să comunice cu adevărat”, „să schimbe lucruri”, „să comunice mai bine”, „să-și folosească capitalul de încredere”. Mesajele de încurajare auzite pe postul de radio au vizat și mișcarea USR-Plus, la care aderă realizatorul.

În finalul emisiunii, realizatorii postului, alți angajați, dar și colegi de la Virgin Radio i-au transmis mesaje de încurajare lui Guran, căruia unul dintre ei i-a spus: „De acum, ești vocea noastră în politică„. Iar ultimele vorbe din emisiune, înaintea unui calup cu secvențe din înregistrări mai vechi, au fost: „De acum, Moise Guran va fi „Direct pentru România”. Succes, Moise, îți mulțumim!