Juristul CSA Steaua atacă dur Federaţia şi PSD: „Voi face plângere penală la DNA pentru trafic de influenţă!”

Florin Talpan a lansat un nou atac la adresa Federației Române de Fotbal. Juristul CSA Steaua îi acuză pe conducătorii FRF că au încălcat legile țării și regulamentul propriu pentru a ajuta Rapid, echipa care ar fi susținută de Liviu Dragnea și Daniel Tudorache, să ajungă în Liga 3.

25 iul. 2018, 11:59
Juristul CSA Steaua atacă dur Federaţia şi PSD: „Voi face plângere penală la DNA pentru trafic de influenţă!”

Florin Talpan a lansat un nou atac la adresa Federației Române de Fotbal. Juristul CSA Steaua îi acuză pe conducătorii FRF că au încălcat legile țării și regulamentul propriu pentru a ajuta Rapid, echipa care ar fi susținută de Liviu Dragnea și Daniel Tudorache, să ajungă în Liga 3.

„Având în vedere faptul că am aflat că s-au dat telefoane în care s-a ordonat sancţionarea mea, avertizez că, dacă se va întâmpla acest lucru, voi face plângere penală la DNA pentru trafic de influenţă. Voi cere să se verifice convorbirile telefonice. Voi aduce şi martori”, a spus Talpan, citat de prosport.ro. 

Secretarul general al FRF, Radu Vișan, a cerut procedura de urgență, pe 20 iulie, după acuzele aduse de Talpan, care reclamase încălcările de regulament. După numai cinci zile, pe 25 iulie, juristul a fost chemat la proces.

Înaintea deciziei anunţate de Comisia de Recurs a FRF, în care au fost confirmate hotărârile luate comisiile AMFB şi Academiei Rapid, este promovată din Liga a 4-a, Florin Talpan fusese la sediul Asociaţiei Municipale de Fotbal Bucureşti. Foarte războinic în alte rânduri, el a fost de data această mult mai împăciuitor.

„Noi am înaintat o solicitare către FRF că îndeplinim condițiile necesare participării în Liga a 3-a din toate punctele de vedere și, în cazul în care nu se vor completa seriile dintr-un motiv sau altul, vom fi luați în calcul pentru a intra în cel de-al treilea eșalon. Mai departe e treaba Federației, noi suntem disponibili și așteptăm un semn dacă e posibil”, a explicat comandantul CSA, Cristian Petrea, pentru Gazetă, pe 18 iulie.