Justin Bieber, implicat într-un nou SCANDAL RUŞINOS. Vezi cum a fost fotografiat în Rio de Janeiro

Poliţia din Rio de Janeiro a deschis o anchetă în cazul cântăreţului Justin Bieber, suspectat că a scris ilegal unele fraze pe peretele unui hotel dezafectat din zona turistică din sudul oraşului brazilian.

06 nov. 2013, 19:07
Justin Bieber, implicat într-un nou SCANDAL RUŞINOS. Vezi cum a fost fotografiat în Rio de Janeiro

Justin Bieber este suspectat că a scris pe peretele unui hotel dezafectat din zona turistică din sudul oraşului Rio de Janeiro.

Într-un comunicat, poliţia a precizat că a fost deschisă o anchetă pentru a afla dacă tânărul în vârstă de 19 ani, idol al adolescenţilor şi aflat în prezent într-un turneu în Brazilia, a primit autorizaţie din partea primăriei pentru a scrie pe peretele hotelului, ”aşa cum afirmă echipa sa”.

”Respectaţi viaţa privată” şi ‘‘Eu sunt în concediu” sunt frazele scrise, marţi seară, pe peretele hotelului de către cântăreţ, care a realizat şi mai multe desene. El ar fi fost apărat de gărzile sale de corp, iar poliţiştii brazilieni aflaţi în apropiere nu ar fi intervenit.

Citeşte şi: Justin Bieber a investit o avere într-o reţea de socializare

Gărzile de corp ale cântăreţului i-au ameninţat pe paparazzii care îl fotografiau în timp ce scria pe perete, iar maşina unuia dintre fotografi a fost lovită cu o piatră din pavaj, potrivit cotidianului local O Dia.

Potrivit Agerpres, după Sao Paulo, Bieber a dat un concert duminică la Rio de Janeiro, dar, de la sosirea sa, vineri, ar fi avut tot felul de derapaje, subliniază presa.

Astfel, Bieber ar fi provocat pagube de aproape 6.000 de dolari în camera sa din Copacabana Palace după ce nu i s-a permis să intre cu prostituate în hotelul de lux.

Prin urmare, cântăreţul şi echipa sa au fost daţi afară din hotel. Ei urmau să părăsească miercuri Brazilia.

Citeşte şi: Justin Bieber surprins la un bordel faimos din Rio de Janeiro. El a plecat cu două dame de companie FOTO