Justin Bieber, în mijlocul unui scandal de pedofilie. Vezi cum s-a întâmplat

Răsturnare de situaţie în cazul presupusului copil al lui Justin Bieber. Tânăra pe care cântăreţul ar fi lăsat-o gravidă ar putea fi acuzată de pedofilie.

RomaniaTV.net
03 nov. 2011, 17:46
Justin Bieber, în mijlocul unui scandal de pedofilie. Vezi cum s-a întâmplat

Tânăra care susţine că are un copil cu starul pop Justin Bieber a povestit cum a decurs „scurta” lor poveste de dragoste. Ea vrea să lupte în justiţie pentru drepturile copilului său, dar nu s-a gândit nicio secundă că ar putea avea mari problem. La momentul în care spune că ar fi fost conceput copilul ea era majoră, având 19 ani, iar Bieber la fel de minor ca şi acum, ceea ce i-ar putea aduce acuzaţii de pedofilie.

Vestea privind posibilitatea ca Justin Bieber să fie tată la doar 17 ani a căzut ca un trăznet în lumea muzicii, dar mai ales în inimile fanelor cântăreţului. Asta cu toate că el afirmase recent că vrea să aibă copii înainte de 25 de ani, pentru a fi un tată tânăr. Tânăr, tânăr, dar asta parcă e prea de tot. Povestea devine şi mai interesantă odată cu dezvăluirile tinerei mămici.

Mariah Yeater este cu trei ani mai mare decât Justin Bieber, iar copilul pe care ea susţine că îl are cu cântăreţul ar fi fost conceput pe 25 octombrie 2010, în timpul unei partide de amor ce a avut loc în culise, la un concert. Tânăra a oferit şi câteva detalii picante. „Justin mi-a spus că pentru el era prima dată. A fost scurt, a durat aproximativ 30 de secunde”, a povestit californianca de 20 de ani.

Mariah Yeater i-a intentat deja proces de paternitate lui Bieber, despre care spune că a refuzat vehement să folosească prezervativul. Ea cere „sprijin adecvat pentru copil”. Un purtător de cuvânt al lui Justin Bieber a calificat acuzaţiile drept „maliţioase”, în timp ce însuşi cântăreţul, care de 10 luni are o relaţie cu o altă artistă, Selena Gomez, a spus că sunt doar „bârfe”.

Mama presupusului copil al lui Justin Bieber, care are acum trei luni, nu s-a gândit însă că, apelând la justiţie, şi-ar putea crea singură mari probleme. Pe 25 octombrie 2010, când spune că a avut aventura cu Justin Bieber, Mariah avea 19 ani, deci era majoră, în timp ce Justin avea doar 16 ani, fiind minor potrivit legii californiene, care stabileşte că o persoană este majoră după vârsta de 18 ani. Astfel, autorităţile din California sunt obligate acum să deschidă o anchetă privind un posibil viol şi întreţinerea de raporturi sexuale cu un minor.