Justin Bieber, într-un NOU SCANDAL: Este ARESTAT pentru ÎNCĂIERARE şi delicte rutiere

Justin Bieber a fost arestat vineri, în Canada, în statul Ontario, din cauza unui incident petrecut pe o stradă din Perth County, o comunitate în care el a trăit când era copil. ATV-ul artistului a intrat în coliziune cu o dubă, accident soldat cu o bătaie zdravănă între "protagoniştii" incidentului.

02 sept. 2014, 20:30
Justin Bieber, într-un NOU SCANDAL: Este ARESTAT pentru ÎNCĂIERARE şi delicte rutiere

Ancheta în urma accidentului şi scandalului iscat „arată că şoferul ATV-ului şi un ocupant al dubei au avut o altercaţie”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei din Ontario, Kees Wijnands.

Avocatul artistului are însă o altă variantă. El a declarat că clientul său era urmărit de persoane cu aparate de filmat în momentul în care s-a produs incidentul. Avocatul lui Bieber a mai spus că artistul se bucura de „linişte” acasă, la tatăl său, când l-au asaltat paparazzi. Fotografii postate online îl arată pe Bieber şi pe prietena lui pe un ATV, mergând prin localitate.

Citeşte şi Cea mai tare bombă din toate timpurile. Miranda Kerr, însărcinată cu Justin Bieber

Bieber are tot mai multe probleme cu legea în ultimul timp. A fost acuzat de agresiune fizică, în Toronto şi a fost eliberat din arest cu condiţia de a se prezenta la audieri în Stratford (Ontario). Cântăreţul mai este acuzat de vandalism, după ce a aruncat cu ouă în casa vecinilor, în luna ianuarie.

Nu în ultimul rând, cântăreţul a făcut o donaţie de 50.000 de dolari unei asociaţii de caritate pentru tineri, pentru că a fost prins în stare de ebrietate, la volan.