Justin Bieber nu mai este „regele” Twitter-ului. Vezi cine l-a detronat

Cântăreaţa americană Katy Perry a devenit cea mai urmărită personalitate pe platforma de microblogging Twitter, după ce aceasta a reuşit să îl surclaseze pe Justin Bieber.

04 nov. 2013, 13:24
Justin Bieber nu mai este „regele” Twitter-ului. Vezi cine l-a detronat

Cu peste 46,4 milioane de followeri, Katy Perry a preluat prima poziţie în clasamentul celor mai populare personalităţi pe Twitter, informează Mediafax. Cântăreaţa are cu aproximativ 2.000 de followeri mai mult decât artistul american Justin Bieber, potrivit presei americane.

Justin Bieber a devenit „regele” Twitter-ului în luna ianuarie, devansând-o atunci pe cântăreaţa Lady Gaga.

CITEŞTE ŞI: Justin Bieber se comportă ca o „divă”: Cum a urcat el Marele Zid Chinezesc

Şase luni mai târziu, şi Katy Perry a reuşit să o depăşească pe Lady Gaga, devenind atunci cea mai urmărită celebritate feminină pe Twitter.

Pe de altă parte, Lady Gaga continuă să se menţină în top, pe locul al treilea, cu 40 de milioane de admiratori pe această reţea de socializare. Lady Gaga este urmată în clasament de preşedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama (cu 39 de milioane de followeri), şi de cântăreaţa Taylor Swift (36 de milioane de admiratori).

Creşterea numărului de followeri ai cântăreţei Katy Perry pe această reţea poate fi explicată prin succesul celui mai recent album al artistei americane, „PRISM”, care a înregistrat vânzări de 286.000 de exemplare în prima săptămână de lansarea sa, în 22 octombrie.

Precedentul material discografic lansat de Katy Perry a fost „Teenage Dream”, un album care a intrat în istorie, devenind cel de-al doilea disc – după celebrul „Bad” lansat de Michael Jackson – care a inclus cinci piese care au ajuns pe primul loc în topul single-urilor Billboard Hot 100.

Katy Perry, în vârstă de 29 de ani, a devenit celebră cu o serie de piese pop foarte populare, precum „Teenage dream”, „Firework”, „California Gurls”, „E.T.”, „Hot N Cold” şi „I Kissed a Girl„, extrase de pe albumul ei de debut „One Of The Boys” din 2008 şi de pe albumul „Teenage Dream” din 2010. Katy Perry a vândut 48 de milioane de discuri doar în Statele Unite.