Justin Bieber suferă de o boală gravă! Cântăreţul şi-a şocat fanii. „Voi reveni mai puternic”

Cântăreţul canadian, Justin Bieber, a făcut un anunţ care i-a îngrijorat pe fanii artistului. Prin intermediul unei postări pe Instagram, starul a dezvăluit faptul că suferă de boala lyme, o infecţie cauzată de infecţii purtate în mod obişnuit de căpuşe. 

RomaniaTV.net
09 ian. 2020, 09:33
Justin Bieber suferă de o boală gravă! Cântăreţul şi-a şocat fanii. „Voi reveni mai puternic”

„Au fost câțiva ani grei, dar cu tratamentul potrivit care îmi va trata această boală incurabilă voi reveni mai puternic ca oricând.”, a scris artistul în vârstă de 25 de ani pe constul sâu de Instagram. Acesta a adăugat că suferă și de o infecție virală cronică.

Zvonurile conform cărora artistul ar fi dependent de droguri au ajuns şi la urechea acestora. Mai mulţi internauţi au ajuns la această concluzie după ce au observat modul în care arăta pielea artistului canadian.

„Ei nu știu că am fost recent diagnosticat cu boala Lyme” , a adăugat artististul, care a specificat că a suferit și de mononucleoză, o infecție cronică și severă, care i-a afectat „pielea, funcția creierului, energia și starea generală de sănătate”.

Aproximativ 300.000 de americani sunt diagnosticați cu boala Lyme în fiecare an, conform Centrelor pentru controlul şi prevenirea bolilor. Netratată această boală se poate răspândi la articulaţii, inimă şi sistemul nervos, dar şi la dureri articulare.
 

 Ce este boala Lyme