Justin Timberlake şi-a făcut invitaţii să plângă la nunta cu Jessica Biel

Justin Timberlake şi Jessica Biel au avut o nuntă de vis, iar unul dintre momentele cele mai pline de magie ale evenimentului a fost, fără îndoială, drumul miresei către altar.

RomaniaTV.net
29 oct. 2012, 08:43
Justin Timberlake şi-a făcut invitaţii să plângă la nunta cu Jessica Biel

Jessica Biel şi Justin Timberlake au vrut o nuntă ca în poveşti, iar cântăreţul i-a făcut iubitei sale un cadou menit să-i facă ziua şi mai minunată. Justin şi-a aşteptat mireasa în faţa altarului cântându-i o baladă compusă special pentru acest eveniment. Cântecul, unul extrem de romantic, nu a impresionat-o doar pe actriţa din serialul „That 70s show”, ci şi pe restul invitaţilor. „Am scris acel cântec special pentru acel moment şi pentru ea. M-am gândit că dacă ar fi să-i ofer ceva, era să-i cânt în timp ce ea venea spre altar. Am văzut oameni mari plângând ca nişte copii. Sper că nu din cauză că a sunat rău„, a spus, glumind, Justin, pentru Hello! Magazine, publicaţie căreia el şi Jessica Biel i-au vândut drepturile de imagine asupra nunţii lor.

Evenimentul găzduit de Borgo Egnazia Resort, din Puglia, Italia, i-a costat pe cei doi 6,5 milioane de dolari, însă cu siguranţă vedetele nu regretă niciun cent cheltuit.

Justin (31 de ani) spune că a-şi vedea mireasa în rochia roz marca Giambattista Valli a fost „cel mai frumos lucru” pe care l-a văzut vreodată. El, la rândul său, a purtat un smoking marca Tom Ford.

Jessica Biel a dezvăluit că va face un lucru puţin obişnuit la Hollywood: va lua numele soţului ei. „Da, îmi schimb numele. Numele de scenă va rămâne acelaşi, dar în viaţa reală cred că sună bine Jessica Timberlake„, a spus actriţa.

Justin Timberlake a dezvăluit şi de ce el şi Jessica au ales să-şi organizeze nunta în Italia: „A fost pentru mâncare. Ne place la nebunie să mâncăm!„.