Justin Trudeau, premierul Canadei, păcălit de doi farsori că vorbeşte la telefon cu activista Greta Thunberg

Premierul canadian a fost păcălit că vorbeşte la telefon cu activista de mediu Greta Thunberg când, de fapt, la celălalt capăt al convorbirii se afla un cuplu vestit de farsori ruşi specializaţi în astfel de glume telefonice, care mai au la activ şi alte "victime" celebre.

25 nov. 2020, 09:34
Justin Trudeau, premierul Canadei, păcălit de doi farsori că vorbeşte la telefon cu activista Greta Thunberg

Justin Trudeau a discutat cu cei doi, crezând că este vorba de Greta Thunberg, despre teme importante în actualitatea mondială, ca strategia  NATO, pacea mondială şi Donald Trump. Cei doi ruşi,  Vladimir Kuzneţov şi Alexei Stoliarov, au publicat recent înregistrarea audio a convorbirii.

Purtătorul de cuvânt al premierului a precizat că, atunci când Trudeau s-a prins că nu vorbeşte cu Greta Thunberg cea reală, a încheiat apelul telefonic, precizează Digi24.

„Bună, Greta!”, este auzit Trudeau în debutul conversaţiei.

„Înţeleg că aveţi multă treabă de lucru şi nu aveţi la dispoziţie prea mult timp pentru o tânără fată, dar să ştiţi că sunt foare îngrijorată de amplificarea actualei crize internaţionale”, a venit replica falsei Greta Thunberg, interpretată de cei doi farsori.

Convorbirea a avut loc la începutul acestui an, la câteva zile după doborârea din greşeală, de către armata iraniană, a unui avion ucrainean, dezastru în urma căruia au murit toate cel 176 de persoane aflate la bord, inclusiv 57 de cetăţeni canadieni.

În discuţia telefonică, Trudeau a precizat că a primit foarte multe telefoane pe acest subiect.

Cei doi farsori i-au replicat apoi premierului Canadei că, „deşi el şi ceilalţi lideri mondiali sunt adulţi, se comportă ca nişte copii” şi au formulat următoarele doleanţe: „Abandonaţi NATO, renunţaţi la armele voastre, culegeţi nişte flori şi zâmbiţi la natură!”.

Justin Trudeau a felicitat-o pe falsa Greta

Pe un ton calm, aparent neafectat de expresiile şi cuvintele ciudate alese de interlocutorii săi, Trudeau a felicitat-o pe falsa Thunberg pentru cuvintele ei „pline de pasiune”.

Farsorii l-au întrebat pe şeful guvernului canadian inclusiv despre colaborarea sa cu Donald Trump, iar Trudeau a răspuns că sarcina sa este să „colaboreze cu liderii lumii aleşi de către popoarele lor”.

Vladimir Kuzneţov şi Alexei Stoliarov sunt doi farsori ruşi care în trecut i-au mai păcălit pe Elton John, prinţul Harry şi actualul vicepreşedinte-ales al SUA, Kamal Harris.

Criticii lui Kuzneţov şi Stoliarov susţin că aceştia ar avea legături cu serviciile secrete ruseşti, acuzaţie respinsă de cei doi.

Citeşte şi: Elon Musk , înaintea lui Bill Gates în topul miliardarilor


loading...