„Justițiarul de Berceni” în centrul unui nou scandal! A fost luat pe capota unei mașini și purtat aproape 2 kilometri

Scene ce par desprinse dintr-un film au avut loc pe străzile Bucureștiului. Un șofer a parcurs aproximativ doi kilometri având o persoană pe capota mașinii. Victima este chiar celebrul „Justițiar de Berceni”. Acesta a reușit să apeleze numărul de urgență 112 chiar și în aceste condiții.

03 aug. 2023, 20:50
„Justițiarul de Berceni” în centrul unui nou scandal!  A fost luat pe capota unei mașini și purtat aproape 2 kilometri
„Justițiarul de Berceni” în centrul unui nou scandal! A fost luat pe capota unei mașini și purtat aproape 2 kilometri

Un individ în vârstă de 41 de ani, care conducea un vehicul, a fost plasat în arest preventiv sub acuzația de tentativă de omor. El este suspectat că a transportat o persoană pe capota mașinii pe o distanță de aproximativ 1,6 km pe străzile din Sectorul 3 al Capitalei, conform informațiilor furnizate de Agerpres.

Citește și: Miss Venezuela 2023 și-a pierdut viața la doar 26 de ani, în urma unui tragic accident. „Atât de tânără și cu prea multă viață înainte”

„La data de 02.08.2023, în jurul orei 01,45, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul (un bărbat de 41 de ani) a transportat persoana vătămată (un bărbat de 22 de ani) pe capota motor a autoturismului pe care îl conducea, rulând pe artere intens circulate din municipiul Bucureşti, Sector 3, pe o distanţă de aproximativ 1,6 km, punând în pericol viaţa victimei”, a transmis joi Parchetul Capitalei.

Evenimentul ar fi fost declanșat de faptul că o tânără în vârstă de 14 ani, care susținea că este agresată de către un bărbat, a solicitat ajutor. Conform unor informații provenite din surse judiciare citate de Agerpres, Alexandru Dumitru Costandachi, cunoscut sub numele de „Justițiarul de Berceni”, a intervenit în apărarea ei.

„Am primit mai multe mesaje de la o domnişoară de 14 ani. Şoferul a început să o agreseze, adică să o pipăie în zonele intime şi să nu o lase să coboare din maşină, până când aceasta nu i-ar fi dat numărul de telefon. A fost forţată să-i dea numărul de telefon, iar în următoarea zi a contactat-o şi se purta de parcă era normal”, a declarat Alexandru Costandachi pentru Pro TV.

„Justițiarul de Berceni” ar fi încercat să-l prindă în flagrant pe şofer, însă a fost luat pe capota maşinii şi plimbat pe străzi.

„Am mers aproape doi kilometri. De pe străduţă a ieşit direct în Bulevardul 1 Decembrie 1918, a oprit maşina, a venit agresiv spre mine şi în momentul ăla am fost nevoit să-l imobilizez şi am aşteptat să vină Poliţia”, a spus Costandachi.

Pe platformele de socializare, „Justițiarul de Berceni” și-a câștigat popularitatea datorită acțiunilor sale menite să prindă agresorii și să-i predea autorităților. Cu toate acestea, chiar și el se confruntă cu aspecte legale delicate. A fost adus în fața instanței cu acuzații de hărțuire asupra fostei sale iubite, iar verdictul a fost o amendă penală de 12.000 de lei, alături de obligația de a-i plăti fostei sale partenere despăgubiri morale în valoare de 20.000 de lei.

Citește și: Ies la iveală noi detalii despre divorțul dintre Livia și Cătălin Bordea. Ce făcea comediantul când soția nu era acasă: „Nu e un motiv clasic de separare”