Justițiarul de Berceni, reacție la declarațiile lui Buhnici: ”Nu, Georgică, domnișoarele nu își arată pielea pentru tine. Coboară cu picioarele pe pământ”

Declarațiile recente ale lui George Buhnici, că soția lui arată ca o minoră și că el merge la plajă ca să vadă femei slabe, fără vergeturi, a creat isterie pe internet.

20 iul. 2022, 23:00
Justițiarul de Berceni, reacție la declarațiile lui Buhnici: ”Nu, Georgică, domnișoarele nu își arată pielea pentru tine. Coboară cu picioarele pe pământ”

Alexandru Constandachi, justițiarul de Berceni, care are o acțiune publică susținută de a-i devoala pe bărbații pedofili din București, a comentat declarațiile controversate făcute de Buhnici.

„George Buhnici reprezintă mentalitatea pe care eu doresc să o combat în România. Mentalitatea ca o femeie se îmbracă frumos pentru tine, un bărbat necunoscut sau, în cazul acesta, pentru un boomer cu dad body. Nu, Georgică, domnișoarele nu își arată „pielea” pentru tine. Coboară cu picioarele pe pământ”, a declarat Alexandru Constandachi, potrivit b365.ro.

George Buhnici: Dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine

În interviul controversat, George Buhnici a spus că bărbații merg la mare să vadă femei frumoase, nu piele cu vergeturi. Acesta le-a sugerat celor aflate în această situație să investească mai mult timp în mersul la sălile de fitness.

„Am văzut și fete care nu arată bine și nu aș vrea să se interpreteze, dar suntem la festival și putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să fi și consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeți pe la sală, fetelor. Venim la mare ca să vedem piele și aș vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală”, este declarația controversată a lui George Buhnici.

Buhnici a făcut și o glumă pe seama soției sale, Lorenda, despre care a zis că arată ca o minoră. ”Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră. Asta e șansa vieții mele. Jur. Uită-te la ea!”. Lorena Buhnici a apărut apoi în cadru râzând, iar soțul ei a pus-o să facă o piruetă în fața camerei: „Uită-te la ea! Câți ani îi dai?” „25”, spune reporterul, iar Buhnici insistă: „25, mulțumesc”.

Lorena Buhnici îi ia apărarea soțului în scandalul izbucnit. Prima reacție după ce George Buhnici a spus că merge la mare ca să vadă „piele fără vergeturi”

Lorena Buhnici a încercat să-și scuze soțul și să dea vina pe cei care au scos din context declarațiile făcute de acesta.

„Un interviu în care informația clară a fost scoasă din context a dus la „priceperea” unor oameni de a ataca și de a arăta cu degetul. Da, avem un număr mare de obezi (copii și adolescenți) în țara asta și cineva (soțul meu) a spus-o mai direct… la televizor. Când spun medicii nu mai facem postări în social media și nici nu mai criticăm. De fapt, nici nu auzim! Cât despre ideea de misogin… cred că mulți nu au aflat definiția corectă. Las un link către… subiectul corect… ca să puteți dormi liniștite/liniștiți la noapte”, a scris Lorena Buhnici pe Instagram, în apărarea soțului său.

Citește și BCR, lovitură fatală pentru George Buhnici! L-au lăsat fără bani, iar acum îl umilesc public! „Vom încheia parteneriatul cu el!” Vloggerul a REFUZAT o campanie de educaţie împotriva discriminarii şi sexismului!

Citește și Victor Ciutacu îl apără pe Buhnici: „Bărbații părerologi sunt ferm convins că ei, pe plajă, se holbeaza după norișori pufoși”