Victor Ciutacu îl apără pe Buhnici: „Bărbații părerologi sunt ferm convins că ei, pe plajă, se holbeaza după norișori pufoși”

În timp ce sponsorii şi fanii de pe reţele îl părăsesc masiv, Victor Ciutacu sare în apărarea vloggerului George Buhnici.

20 iul. 2022, 11:24

Victor Ciutacu sare în apărarea lui George Buhnici după scandalul în care prezentatorul a declarat că nu vrea să vadă femei cu celulită sau cu vergeturi la mare. „S-a schimbat trendul. În vremea lu’ #metoo, toate credeau că-s mișto și aveau puseuri de memorie că le-a pus unu’ mana pe cur când erau mici. În vremea lu’ #buhnici, toate și-au dat seama că-s grase, au celulită și vergeturi. Cât despre bărbații părerologi, sunt ferm convins că ei, pe plajă, se holbeaza după norișori pufoși, unironi roz și valuri înspumate, nu la țâțele și bucile bucățelelor lucrate la sală și din cuțit.

Lorena Buhnici îi ia apărarea soțului în scandalul izbucnit. Prima reacție după ce George Buhnici a spus că merge la mare ca să vadă „piele fără vergeturi”

Nota autorului: “toate” = nefericitele fără treaba și lipsite de o ocupație serioasă care sar ca rața la muci după orice fonfleu și se bagă-n seamă pe orice temă cu lipici la public”, scrie Ciutacu pe Facebook.

Influencerul a avut de suferit și în ceea ce privește cifrele din mediul online. Acesta a pierdut în 24 de ore de la izbucnirea scandalului o treime dintre urmăritorii de pe pagina de Facebook, potrivit Libertatea.

Buhnici administrează două pagini în rețeaua socială, una dintre ele, cea în care își promovează podcastul, cea de persoană publică, avea luni de dimineață, 18 iulie, înainte ca scandalul să ia amploare, 638.000 de urmăritori. După 24 de ore, 203.000 dintre aceștia dăduseră unfallow paginii. Pe această pagina, vloggerul blocase comentariile.

Buhnici a pierdut urmăritori și pe contul de Instagram, unde avea 311.000 luni de dimineață, din care au rămas 308.000 după scandal.
Adriana Bahmuțeanu, dezvăluiri șocante după scandalul cu Buhnici: „Mă deranjează cum sunt privite femeile în România de bărbați. Niște bădărani. Îmi fac poze și apoi comentează celulita mea”
Pe You Tube, contul lui a pierdut zece mii de abonați, ajungând la 1,13 milioane, de la 1,14. Totuși, pe TikTok au apărut urmăritori noi, aproximativ 1.400.

Declarațiile făcute de George Buhnici la Antena Stars, într-un reportaj realizat la Festivalul Neversea, din Constanța l-au adus pe influencer în centrul unui scandal uriaș care generează în continuare reacții negative.

Influencer și vlogger cu sute de mii de urmăritori în social media, George Buhnici este ținte criticilor în urma declarațiilor pe care le-a făcut: „Venim la mare ca să vedem piele, aș vrea ca pielea aia să n-aibă vergeturi. (…) Putem fi de acord că e normal să ne uităm la țâțe și la buci? Aia vreau să văd la mare!”.

„Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră. Asta e șansa vieții mele. Jur. Uită-te la ea!”, a adăugat George Buhnici.

Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării s-a autosesizat marți, 19 iulie, și va analiza declarațiile lui Buhnici, care riscă să fie amendat dacă e găsit vinovat de discriminare.

Și BCR, promovată de Buhnici printr-o campanie ieșit cu o poziție publică, pe pagina oficială de Facebook, prin care anunță că se delimitează ferm de sexism și discriminare, indiferent de formă – nuanțe, aluzii sau interpretări.

”La BCR lucrăm cu mulți influenceri. Plecăm de la premisa că putem fi parteneri de proiecte și de valori. Dar am vrea să fim foarte clari: ne disociem ferm de sexism și discriminare, indiferent de formă – nuanțe, aluzii sau interpretări. Avem, de asemenea, așteptări ferme de limbaj, de atitudine și de conștientizare a greșelii când există derapaje:

Buhnici a continuat să-și promoveze podcastul după izbucnirea scandalului pe toate platformele sale de social media, însă a restricționat peste tot comentariile urmăritorilor lui.