JUVENTUS – REAL MADRID 1-4: Spectacol total în FINALA CHAMPIONS LEAGUE 2017

Real Madrid a învins Juventus, scor 4-1, şi a câştigat Liga Campionilor pentru a 12-a oară şi a doua oară consecutiv.

RomaniaTV.net
03 iun. 2017, 05:14

JUVENTUS – REAL MADRID 1-1, ]n FINALA CHAMPIONS LEAGUE 2017. Formaţia spaniolă Real Madrid a învins, sâmbătă, la Cardifff, cu scorul de 4-1 (1-1), echipa italiană Juventus Torino, şi a câştigat Liga Campionilor pentru a 12-a oară în istoria sa şi a doua oară consecutiv.

Min. 88: JUVENTUS – REAL MADRID 1-4, Asensio majorează diferenţa

Min. 63: JUVENTUS – REAL MADRID 1-3, Ronaldo face spectacol!!!

Min. 60: JUVENTUS – REAL MADRID 1-2, Casemiro îi readuce pe spanioli în avantaj.

Min. 45: JUVENTUS – REAL MADRID 1-1, la pauză.

min. 26: JUVENTUS – REAL MADRID 1-1, Mandžukić înscrie un gol SUPERB, finala de 5 stele!!!

min. 19: JUVENTUS – REAL MADRID 0-1, GOOOOOOOOOOOL Ronaldo

MIN. 6, ocazie Juventus, Navas scoate un balon şutat de Pjanic.

JUVENTUS – REAL MADRID LIVE VIDEO ONLINE 2017 PROTV si  DOLCE SPORT, FINALA CHAMPIONS LEAGUE 2017. 

 

Echipele de start: 

Juventus: Buffon – Barzagli, Bonucci, Chiellini – Dani Alves, Pjanic, Khedira, Alex Sandro – Dybala – Mandžukić; Higuaín
Rezerve: Neto, Benatia, Cuadrado, Marchisio, Lemina, Asamoah, Lichtsteiner

Real Madrid: Navas – Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo – Casemiro – Kroos, Modric – Isco – Ronaldo, Benzema
Rezerve: Casilla, Nacho, Bale, Kovacic, Asensio, Morata, Danilo

 
 
 
 

Echipele probabile:
Juventus: Buffon — Barzagli, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro — Khedira, Pjanic — Dani Alves, Dybala, Mandzukic — Higuain.
Real Madrid: Navas — Dani Carvajal, Sergio Ramos, Varane, Marcelo — Modric, Casemiro, Kroos, Isco — Benzema, Ronaldo.

UPDATE: Jucatorii lui Juventus vor primi cate un Ferrari daca iau Cupa!

Finala UCL din aceasta seara are o miza enorma. Pe langa factorul sportiv, jucatorii au in vedere si factorul financiar! Daca jucatorii lui Real au promise prime in jur de 1 milion de euro de fiecare titular, jucatorii lui Juventus au prime … cate un Ferrari!

Dani Alves a dezvaluit „din greseala” in presa din Brazilia ca presedintele lui Juve a venit si le-a promis fiecaruia cate un Ferrari nou-nout daca reusesc sa castige Champions League!

UPDATE FINALA Ligii Campionilor:Presa spaniolă, împărţită. Ziarele catalane încurajează Juventus. E pomenit şi Helmuth Duckadam. 

Presa spaniolă este împărţită în ziua finalei Ligii Campionilor, dintre Juventus Torino şi Real Madrid, iar dacă ziarele Marca şi AS, din Madrid, sunt de partea formaţiei de pe Santiago Bernabeu, publicaţiile catalane Sport şi Mundo Deportivo îi încurajează pe italieni.”Forza, Juve!”, titrează cotidianul Sport, în timp ce Mundo Deportivo publică pe prima pagină o fotografie a lui Dani Alves, îmbrăcat într-un tricou care reprezintă atât Juventus, cât şi FC Barcelona. Iar titlul nu lasă loc de interpretări: „Forza, Alves!”.

Marca deschide ediţia de sâmbătă cu o imagine în care apare un ceas, pe care scrie „ora campioanei”, iar între orele unu şi 11, sunt trecute cele 11 trofee cucerite până în prezent de Real Madrid. Deasupra orei 12, sunt imprimate siglele celor două finaliste: „Juventus – Real Madrid, la 90 de minute de a 12-a Ligă a Campionilor”.

AS publică o poză în care se regăsesc mai mulţi foşti jucători ai echipei Real Madrid, câştigători ai Ligii Campionilor: Christian Karembeu, Raul, Roberto Carlos, Luis Figo, Zinedine Zidane, Predrag Mijatovic, Michel Salgado şi Clarence Seedorf. „Madridul o sperie pe Juventus cu o fotografie în care se regăsesc 17 Ligi ale Campionilor”, este mesajul celor de la AS.

În Italia, Gazzetta dello Sport prefaţează meciul cu un articol principal, în varianta online, despre Helmuth Duckadam şi finala din 1986, Steaua – FC Barcelona, an în care Gianluigi Buffon avea opt ani: „Liga Campionilor – Juve – Real. Duckadam crede că Buffon merită Balonul de Aur”, este titlul unui material în care jurnaliştii italieni rememorează finala câştigată de Steaua, după ce Duckadam a apărat toate cele patru lovituri de departajare executate de spanioli.

Finala Ligii Campionilor, dintre Juventus şi Real Madrid, se dispută sâmbătă, de la 21:45, la Cardiff.

UPDATE: La casele de pariuri, Real Madrid pornește ușor favorită. Echipa antrenată de Zinedine Zidane are o cotă de 2.75 la victorie, spre deosebire de Juventus, care este creditată cu 2.90. Varianta remizei primește o cotă de 3.15.

Bookmakerii se așteaptă mai degrabă la un meci cu puține goluri. Cota pentru maximum două reușite în timpul regulamentar de joc este de 1.62. În schimb, dacă alegi să pariezi pe varianta opusă, beneficiezi de cota 2.25.

La capitolul posibilor marcatori, Cristiano Ronaldo are cota 2.20 să înscrie măcar o dată. Cel mai bine cotat jucător din tabăra italienilor este Gonzalo Higuain, cu o cotă de 2.38.

JUVENTUS – REAL MADRID LIVE VIDEO ONLINE 2017 PROTV DOLCE SPORT, FINALA CHAMPIONS LEAGUE 2017. „Nu va fi uşor, Real Madrid este deţinătoarea trofeului, dar ştim ce am construit tot sezonul şi vom încerca să arătăm asta puţin mai mult decât Real Madrid. Am muncit tot anul. Toate trofeele şi toate victoriile din acest sezon au fost un fel de antrenament. Trebuie să fim relaxaţi şi încrezători că putem câştiga trofeul. Statisticile nu contează pentru meciul de mâine. Trebuie să fim puternici şi încrezători în capacităţile noastre. Am câştigat campionatul şi Cupa Italiei, astfel că este deja un sezon extraordinar. Mâine vom încerca să îl facem şi mai extraordinar”, a spus Allegri, potrivit News.ro.

Antrenorul italian a precizat că, de la Real Madrid, Gareth Bale este foarte rapid şi poate fi „devastator”. „Cu trei pase poate duce mingea de la un capăt al terenului la celălalt”, a subliniat el.

„Am muncit mult tot sezonul ca să câştigăm La Liga şi să ajungem în această finală. Cel mai important este să fim pregătiţi, şi suntem. Ştim ce înseamnă presiunea. Suntem mereu consideraţi favoriţi, dar de fapt în finală nu există favoriţi. Nici noi nu suntem favoriţi şi nici Juventus. Şansele sunt de 50-50. Dar suntem din nou în finală şi orice este posibil. În fotbal trebuie să dai totul. Am pierdut multe meciuri, aşa că ştiu că este posibil să pierd. La fel este pentru Juventus. Vom încerca să ne facem jocul. Ştim că întâlnim o echipă mare. Mă aştept la un joc deschis din partea ambelor echipe”, a spus Zinedine Zidane.

Zidane l-a lăudat pe Cristiano Ronaldo, spunând că este un lider înnăscut.

„Cristiano este un om bun, pentru că îşi face griji pentru ceilalţi. Cel mai important este ce face profesional. Îşi doreşte mereu mai mult. Chiar şi când este la un antrenament vrea să câştige. Are ceva înăuntru, este un lider înnăscut, în special pe teren. Dacă jucam împreună, el ar fi fost starul, pentru că el înscrie”, a explicat tehnicianul madrilenilor.

Finala Ligii Campionilor dintre Real Madrid și Juventus va avea loc, sâmbătă, de la ora 21:45.

 

JUVENTUS – REAL MADRID LIVE VIDEO ONLINE 2017 PROTV DOLCE SPORT, FINALA CHAMPIONS LEAGUE 2017. Juventus Torino și Real Madrid, echipele care vor juca finala Ligii Campionilor la fotbal, sâmbătă, la Cardiff (21,45, ora României), s-au înfruntat până acum de 18 ori în cea mai importantă competiție intercluburi de pe continent.

JUVENTUS – REAL MADRID LIVE VIDEO ONLINE 2017 PROTV DOLCE SPORT, FINALA CHAMPIONS LEAGUE 2017. Bilanțul este unul echilibrat, cu opt victorii de fiecare parte și două meciuri egale.

Finala de sâmbătă va fi o reeditare și ediției din 1998, când Real s-a impus cu 1-0 la Amsterdam în fața unui Juventus în care juca actualul antrenor al madrilenilor, Zinédine Zidane.

Real Madrid, care are 11 trofee în palmares, a marcat până acum 499 de goluri în competiție și va deveni prima echipă care ajunge la 500 de goluri dacă va înscrie în finală. În ordine, Real este urmată de FC Barcelona (459 goluri), Bayern Munchen (415), Manchester United (350), Arsenal (281), Juventus (263), Chelsea (249), AC Milan (231), Porto (218), Olympique Lyon (187) etc.

Dacă Real cucerește trofeul, va deveni prima echipă care își apără titlul câștigat anterior, după AC Milan (4-0 cu Steaua în 1989, 1-0 cu Benfica în 1990).

Juventus ar putea deveni a noua echipă europeană care reușește tripla campiona — cupă — Liga Campionilor într-un sezon. Juve poate deveni și prima echipă care cucerește trofeul într-un sezon fără a cunoaște înfrângerea, după Manchester United în 2008.

Real îl are în rândurile sale pe Cristiano Ronaldo, devenit în acest sezon primul fotbalist care a ajuns la 100 de goluri marcate în Champions League. Portughezul este singurul jucător din istoria Champions League care a marcat hat-trick-uri consecutive în faza eliminatorie a competiției.

Finala din acest an se va juca pe National Stadium of Wales din Cardiff, care a fost inaugurat în 1999, pentru Cupa Mondială de rugby. Capacitatea sa totală este de 73.445 de locuri, iar cea pentru meciurile de fotbal ajunge la 66.000 de locuri.

Finala va fi transmisă în peste 200 de țări și se așteaptă o audiență live de 160 de milioane de privitori.

Pentru ambele echipe este a șasea finală de Champions League, egalând recordul lui AC Milan.

În acest sezon al Ligii Campionilor s-au marcat până acum 375 de goluri în 124 de meciuri, cu o medie de 3,02 goluri pe meci. Precedenta medie fusese stabilită în ediția 2012-13, 2,94 goluri pe meci, după 368 de goluri înscrise în 125 de partide.

Meciul cu cele mai multe goluri înscrise în acest sezon a fost cel dintre Borussia Dortmund și Legia Varșovia, pe 22 noiembrie, la Dortmund, scor 8-4. Borussia a marcat și cele mai multe goluri în faza grupelor, 21. Real este echipa cea mai productivă în acest sezon, cu 32 de goluri marcate, faza grupelor și faza eliminatorie.

În clasamentul marcatorilor din acest sezon al Ligii Campionilor, pe primul loc se află Lionel Messi (Barcelona), cu 11 goluri, urmat de Cristiano Ronaldo (Real Madrid), 10 goluri, Robert Lewandowski (Bayern Munchen), Edison Cavani (Paris St Germain), câte 8 goluri, Pierre-Emerick Aubameyang (Borussia Dortmund), 7 goluri, etc.

Meciul de la Cardiff va fi arbitrat de Felix Brych, arbitri asistenți vor fi Mark Borsch și Stefan Lupp, arbitri asistenți adiționali au fost nominalizați Marco Fritz și Bastian Dankert (toți din Germania), iar arbitru de rezervă va fi Rafael Foltyn (tot Germania), iar sârbul Milorad Mazic va îndeplini atribuțiile celui de-al patrulea oficial. Delegat UEFA a fost desemnat Dennis Cruise (Irlanda), iar observator UEFA pentru arbitri va fi Jaap Uilenberg (Olanda).

Brych (41 ani) a condus și finala Europa League din 2014, dintre Sevilla și Benfica, desfășurată la Torino și câștigată de anadaluzi.

Parcursul celor două echipe până în finală:
Juventus
faza grupelor: Juventus — Sevilla 0-0, Dinamo Zagreb — Juventus 0-4, Lyon — Juventus 0-1, Juventus — Lyon 1-1, Sevilla — Juventus 1-3, Juventus — Dinamo Zagreb 2-0
optimi: Porto — Juventus 0-2, Juventus — Porto 1-0
sferturi: Juventus — Barcelona 3-0, Barcelona — Juventus 0-0
semifinale: Monaco — Juventus 0-2, Juventus — Monaco 2-1

Real Madrid
faza grupelor: Real Madrid — Sporting Lisabona 2-1, Borussia Dortmund — Real Madrid 2-2, Real Madrid — Legia 5-1, Legia — Real 3-3, Sporting — Real 1-2, Real — Borussia Dortmund 2-2
optimi: Real Madrid — Napoli 3-1, Napoli — Real 1-3
sferturi: Bayern Munchen — Real Madrid 1-2, Real — Bayern 4-2
semifinale: Real — Atletico Madrid 3-0, Atletico — Real 2-1

JUVENTUS – REAL MADRID LIVE. ONLINE STREAM Finala LIGII CAMPIONILOR – VIDEO. Finala Ligii Campionilor se va disputa în acest an, pe Milennium Stadium din Cardiff, între cele mai în formă echipe din Europa. Real Madrid – Juventus a fost finala prevăzută în ultimele luni de specialişti după evoluţiile celor două formaţii.

JUVENTUS – REAL MADRID LIVE. ONLINE STREAM Finala LIGII CAMPIONILOR – VIDEO. „Bătrâna Doamnă” n-a pierdut niciun meci în acest sezon din Liga Campionilor şi are doar trei egaluri în cele 12 meciuri jucate.

 
 

 

JUVENTUS – REAL MADRID LIVE. ONLINE STREAM Finala LIGII CAMPIONILOR – VIDEO. După ce au câştigat fără emoţii o grupă din care au mai făcut parte Sevilla, Lyon şi Dinamo Zagreb, oamenii lui Massimiliano Allegri au eliminat-o în optimi pe FC Porto, cu o dublă victorie, 2-0 şi 1-0, şi şi-au luat revanşa în sferturi cu Barcelona, după eşecul din finala Ligii Campionilor, din 2015: i-au surclasat pe catalani la Torino, scor 3-0, şi au remizat pe Camp Nou, 0-0.

JUVENTUS – REAL MADRID LIVE. ONLINE STREAM Finala LIGII CAMPIONILOR – VIDEO. În semifinale, Juventus a învins-o de două ori pe Monaco, 2-0 şi 2-1, şi va juca pentru a doua oară în ultimii trei ani cu trofeul Ligii Campionilor pe masă.

JUVENTUS – REAL MADRID LIVE. ONLINE STREAM Finala LIGII CAMPIONILOR – VIDEO. Va fi a noua finală din istorie pentru Juventus, care a câştigat însă doar două din cele opt ultime acte în care s-a aflat până acum: în 1985 şi 1996.

JUVENTUS – REAL MADRID LIVE. ONLINE STREAM Finala LIGII CAMPIONILOR – VIDEO. Real Madrid a cucerit şi ea titlul în Primera Division, după cinci ani de aşteptare, şi speră să devină prima echipă care câştigă de două ori consecutiv Liga Campionilor, în actualul format al competiţiei.

„Galacticii” au un palmares impresionant în finalele de Cupa Campionilor disputate: au câştigat 11 din cele 14 disputate, în 1956, 1957, 1958, 1959, 1960, 1966, 1998, 2000, 2002, 2014 şi 2016. Ultimul eşec al cele mai de succes echipe din istoria competiţiei într-o astfel de partidă i-a fost provocat de Liverpool, în 1981.

JUVENTUS – REAL MADRID LIVE. ONLINE STREAM Finala LIGII CAMPIONILOR – VIDEO. Un singur meci a pierdut echipa lui Zinedine Zidane în actuala campanie de Ligă, chiar în returul semifinalelor, cu Atletico Madrid. Eşecul cu 2-1 nu a mai contat însă după victoria categorică din tur, scor 3-0.

În faza grupelor, Cristiano Ronaldo şi Compania au încheiat grupa F doar pe locul 2, cu 12 puncte, după Borussia Dortmund. Madrilenii au trecut uşor în optimi cu Napoli, de care au trecut cu un dublu 3-1, şi au avut mari emoţii în sferturi, cu Bayern Munchen.

După 2-1 în Germania, Real a pierdut acasă, scor 1-2, însă a întors meciul în prelungiri şi s-a impus cu 4-2 după timpul suplimentar de joc.

JUVENTUS – REAL MADRID LIVE. ONLINE STREAM Finala LIGII CAMPIONILOR – VIDEO. Dacă va cuceri trofeul, Gianluigi Buffon va deveni cel mai vârstnic câştigător din istoria Ligii Campionilor. Portarul lui Juventus l-ar depăşi pe Paolo Maldini, care a cucerit ultimul dintre cele cinci trofee în 2007.

 

JUVENTUS – REAL MADRID LIVE VIDEO ONLINE 2017 PROTV DOLCE SPORT, FINALA CHAMPIONS LEAGUE 2017.