JUVENTUS – VALENCIA 1-0 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING: Toţi ochii pe Ronaldo

JUVENTUS - VALENCIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING: Cristiano Ronaldo nu poate uita meciul din tur atunci când a fost eliminat la debutul lui la Juventus în UEFA Champions League. Acum portughezul vrea să obţină un succes care să trimită campioana Italiei în optimile competiţiei.

27 nov. 2018, 16:13
JUVENTUS – VALENCIA 1-0 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING: Toţi ochii pe Ronaldo

JUVENTUS – VALENCIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING: O remiză i-ar fi suficientă lui Juve pentru a ajunge în optimile Ligii Campionilor pentru al cincilea sezon la rând. În schimb, spaniolii încă visează de şase ani la o nouă prezenţă în faza eliminatorie a comeptiţiei. Doar că echipa lui Marcelino are nevoie de victorie diseară pentru a mai păstra şanse de calificare în contextul unui succes mai mult decât probabil a lui United în faţa elveţienilor de la Young Boys. 

JUVENTUS – VALENCIA 1-0. A marcat Mandzukic 59!

JUVENTUS – VALENCIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING: 
 

Cristiano Ronaldo a marcat etapa trecută, împotriva lui Manchester United, primul gol în acest sezon de UEFA Champions League. Lusitanul a suferit însă până să spargă gheaţa. Şi-a privit colegii din tribune în partida cu Young Boys Berna după ce a fost eliminat în primul joc disputat de campioana Italiei pe terenul Valenciei. Chiar şi cu reuşita din urmă cu trei săptămâni a lui Ronaldo, Juventus a pierdut meciul cu trupa lui Mourinho aşa că revanşa cu liliecii are miză de calificare pentru peninsulari.

22:00 Fotbal Champions League: Juventus – Valencia: Digi Sport 2, Telekom Sport 2, Look Plus