Kamara, operat de URGENŢĂ. Cântăreţul a fost implicat într-un ACCIDENT TERIBIL

Kamara s-a operat în cursul zilei de marți după ce a suferit un accident care i-a provocat o fractură de pomete, os zigomatic, sinus și fisură de mandibulă.

11 apr. 2018, 06:12
Kamara, operat de URGENŢĂ. Cântăreţul a fost implicat într-un ACCIDENT TERIBIL

Kamara a ajuns la spital după ce a fost accidentat grav la un meci de fotbal şi a fost operat, după ce a suferit  o fractură de pomete, os zigomatic, sinus și fisură de mandibilă.

Divorţul cu detalii picante din dormitor i-a umplut conturile lui Kamara. Artistul a negociat scump „scenariul” despărţirii la TV

„Sunt amețit, dar sunt bine. Totul a mers foarte bine, Medici foarte buni și tot stafful de nota 10. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am trecut peste acest obstacol din viața mea”, a spus Kamara pentru Libertatea.

Kamara a povestit că a fost lovit de portarul echipei adverse în urma unui gol. Incidentul în care a fost implicat cântărețul s-a produs în timpul unui meci pe care l-a disputat echipa sa în Liga a 4-a, ACS Sportul Măgurele.

„Am dat gol în ultimul minut al partidei. Portarul advers s-a împiedicat într-un fundaș de-al lui și a intrat cu capul în fața mea”, a explicat artistul.

Kamara a decis să joace pentru echipa de fotbal din Măgurele pentru a fi în formă în vederea Camipionatului Mondial al Artiștilor. Kamara Ghedi joacă în postura de fundaş, în cadrul Naţionalei Artiştilor.