Kamara şi Oana, fosta soţie, s-au împăcat de dragul copilului: „Sunt sentimente care ne vor ţine mereu apropiaţi”

Kamara și Oana, fosta lui soție, au plecat împreună la Barcelona cu Leon, acolo unde băiatul urmează să fie operat.

RomaniaTV.net
29 iul. 2020, 13:00
Kamara şi Oana, fosta soţie, s-au împăcat de dragul copilului: „Sunt sentimente care ne vor ţine mereu apropiaţi”

Deşi a divorțat de soția lui în urmă cu doi ani, cei doi au o relație decentă și sunt alături de copilul lor în momente dificile.„Împreună pentru Leon. Sunt sentimente care ne vor ține mereu apropiați. Te iubim, Leon‘, a transmis Kamara fanilor.

Kamara acuză un medic „iresponsabil”. Fiul său suferă de o boală gravă

Kamara (44 de ani), campion mondial cu naţionala artiştilor, are probleme în familie, cu fiul său. Leon are doar şase ani şi suferă de o boală gravă.

Leon, fiul lui Kamara, suferă de tetrapareză spastică şi se foloseşte doar de un braţ. Copilul cântăreşte 10 kilograme şi are nevoie de supraveghere permanentă.

Kamara, apel disperat! Are nevoie de 100.000 de euro pentru operaţiile fiului său. A strâns doar 16.000 de euro până acum

El trebuia să se nască la nouă luni, normal. Partenera mea a plecat la mare, iar acolo, la Constanţa, s-a întâmplat să aibă o mică sângerare. Un medic, zic eu, iresponsabil, a decis că e momentul să nască. A obligat-o să nască natural, deşi medicul din Bucureşti îi spusese să facă cezariană. Nu l-au băgat nici în incubator. De aici au început problemele.

Când l-a alăptat, la şase ore de la naştere, a făcut un stop cardio respirator. De la stopul cardio respirator există această problemă. A rămas fără oxigen, l-a atins la nivelul creierului. Însă, mulţumim lui Dumnezeu, el se recuperează. La nivel cognitiv, a progresat foarte mult. Am făcut şase intervenţii cu celule stem, în Turcia„, a spus Kamara la Look Sport.