Kanye West anunţă că va candida la preşedinţia SUA şi spune că i-a propus lui Trump să-i fie vicepreşedinte. Miliardarul confirmă că au luat cina la Mar-a-Lago

Rapperul american Kanye West, împotmolit într-o serie de polemici, a sugerat că va candida în alegerile prezidenţiale din 2024 şi afirmă că i-a propus lui Donald Trump să-i fie partener de cursă, adică să fie vicepreşedintele său.

26 nov. 2022, 09:19
Kanye West anunţă că va candida la preşedinţia SUA şi spune că i-a propus lui Trump să-i fie vicepreşedinte. Miliardarul confirmă că au luat cina la Mar-a-Lago

Kanye West, care şi-a luat numele Ye, a publicat o serie de înregistrări video pe contul său de Twitter, în noaptea de joi spre vineri, cu logoul ”Ye24”.

Într-una dintre ele, rapperul în vîrsră de 45 de ani evocă o discuţie cu fostul preşedinte Donald Trump, care şi-a anunţat candidatura în alegerile prezidenţiale din 2024.

”I-am cerut să fie vicepreşedintele meu”, declară Ye şi dă asigurări că Donald Trump a ”început să urle” la el, potrivit News.ro.

Un adevărat vârtej în muzică şi modă, el şi-a lansat o candidatură improbabilă în alegerile prezidenţiale din 2020 şi a obţinut 70.000 de voturi.

Cel de-al 45-lea preşedinte al Statelor Unite a confirmat vineri că luat cina cu starul rap, la Mar-a-Lago, reşdinţa sa din Florida, dar a dat asigurări că masa a fost ”rapidă” şi ”fără poveşti”.

Citeşte şi: Joe Biden și Partidul Democrat, cu spatele la zid. Liderii din UE acuză SUA că face profit pe spatele Europei, prin intermediul războiului din Ucraina. Schimbare la 180 de grade

Ye, care se află în centrul unei serii de controverse, a fost criticat dur în ultimele săptămâni, după ce a purtat un tricou cu un mesaj care deturnează mesajul antirasist ”Black Lives Matter” şi a publicat pe Instagram şi Twitter declaraţii denunţatre drept antisemite.

Fostul său partener – Adidas – a anunţat joi deschiderea unei anchete, după ce angajaţi ai grupului l-au acuzat pe rapper de un comportament cu caracter sexual deplasat şi de intrimidări.

Citeşte şi: Criza alimentară se acutizează în Ungaria. A început marea raționalizare. Viktor Orban e disperat să nu explodeze prețurile