Kanye West, cură drastică timp de 30 de zile: „Fără alcool, filme pentru adulţi sau relaţii sexuale”

Kanye West a anunţat că va ţine o cură drastică timp de 30 de zile. Artistul a mărturisit că nu va vorbi cu nimeni, nu va consuma alcool, nu se va uita la filme pentru adulţi şi nici sau nu va întreţine relaţii sexuale, asta timp de o lună.

04 nov. 2022, 19:02
Kanye West, cură drastică timp de 30 de zile: „Fără alcool, filme pentru adulţi sau relaţii sexuale”
Kanye West, cură drastică timp de 30 de zile

Kanye West, cură drastică timp de 30 de zile. Rapperul i-a informat pe cei 31,8 milioane de urmăritori ai săi de pe Twitter: „Nu vorbesc cu nimeni timp de o lună. Fac o cură de 30 de zile. Un post verbal. Fără alcool. Fără filme pentru adulţi. Fără relaţii sexuale. În Dumnezeu ne lăudăm. Amin„, notează Sky News.

Kanye West, cură drastică timp de 30 de zile

De-a lungul anilor, Kanye West a făcut numeroase remarci controversate despre sclavie, religie precum şi despre evrei. Chiar săptămâna aceasta, un fost colaborator a afirmat că West avea o „obsesie nazistă dezgustătoare, plină de ură şi ciudată”, alte şase persoane spunând că l-au auzit lăudându-l pe Adolf Hitler sau menţionând teorii ale conspiraţiei despre evrei, potrivit NBC News.

Artistul a mai făcut recent şi alte câteva remarci controversate, inclusiv că sclaviei i s-ar acorda prea multă.

Numeroase celebrităţi s-au pronunţat împotriva comportamentului său, inclusiv fosta sa soţie, Kim Kardashian. Ea a vorbit anterior despre lupta lui West cu tulburarea bipolară, spunând în 2020: „Cei care sunt apropiaţi de Kanye îi cunosc inima şi înţeleg că, uneori, cuvintele sale nu se aliniază cu intenţiile sale„.

Cariera lui West a avut de suferit din cauza comentariilor sale.

Citeşte şi: Cine este tânăra din România care l-a cucerit pe Kanye West la o petrecere în Paris. Tania Alexandra activează în domeniul modei

Kanye West vrea să cânte în Rusia

Kanye West vrea să cânte în Rusia şi să-l întâlnească pe Vladimir Putin. Potrivit dezvăluirilor acestuia, artistul ar fi demarat o serie de negocieri pentru a face afaceri cu dezvoltatorul imobiliar azero-rus Aras Agalarov, cunoscut pentru legăturile sale cu Donald Trump şi al cărui fiu, Emir, este cântăreţ, relatează AFP.

Kanye ştie mai bine decât omul de rând ceea ce se întâmplă şi este la curent cu evoluţia lucrurilor. Nu face acest lucru împotriva Statelor Unite sau pentru a cauza conflicte, însă Ye este Ye – el nu poate fi controlat”, a declarat Ameer Sudan pentru revista Billboard.