Cine este tânăra din România care l-a cucerit pe Kanye West la o petrecere în Paris. Tania Alexandra activează în domeniul modei

De frumuseţea proverbială a româncelor s-a convins, de curând, şi rapperul Kanye West, care a avut prilejul să o cunoască, la o petrecere privată organizată chiar de el la Paris, pe tânăra Tania Alexandra.

17 feb. 2022, 15:19
Cine este tânăra din România care l-a cucerit pe Kanye West la o petrecere în Paris. Tania Alexandra activează în domeniul modei
Surse foto: Cancan, Instagram

Tânăra din România care l-a cucerit pe Kanye West a purtat o scurtă discuţie cu acesta, abordând subiecte precum muzică și modă.

Am vorbit un pic despre modă, despre muzică, am avut o discuție, da! Mă ocup de modă mai mult, dar da, sunt și antrenor de fitness!”, a mărturisit Tania Alexandra în emisiunea moderată de Teo Trandafir la Kanal D.

Referitor la despărțirea lui Kanye West de Kim Kardashian, Tania este are convingerea că cei doi se vor împăca, părerea ei fiind că rapperul are o relație pasageră cu actuala iubită.

Cred că vrea să se împace cu Kim! Cred că Julia nu era neapărat genul lui de femeie, am cunoscut-o și pe ea și nu prea se potriveau! Pentru că nu sunt neapărat același gen, nu vin din același loc! El a încercat să o schimbe ca stil și ca gen și nu cred că a fost ceea ce a dorit nici ea (…) El își dorește să fie cu familia lui!„, crede Tania.

Tânăra din România care l-a cucerit pe Kanye West are o carieră în domeniul modei

Tania Alexandra a ajuns la Palais Garnier, acolo unde Kanye West organizase o petrecere restrânsă, împreună cu prietenul ei, un basketbalist american. Românca a socializat acolo cu persoane din industria fashion, dar și cu rapperi cunoscuți.

Citeste si Un celebru rapper şi-a ucis iubita în faţa copiilor, apoi s-a sinucis

După show-ul de la Kenzo, am fost la Palais Garnier, acolo s-a ținut petrecerea, care a fost extrem de restrânsă, în jur de 20 de oameni. Kanye, Julia Fox, alți doi cântăreți rapperi Gaana și Pusha T, dar și alte persoane. La un moment dat, stând la bar, a venit Kanye să facem cunoștință și să mă întrebe ce fac. Am avut o discuție de câteva minute în care m-a întrebat dacă sunt din Paris, i-am zis că sunt româncă, dar locuiesc în Paris și apoi a plecat.

După aceea l-a rugat pe prietenul meu să mă cheme ca să mă poată prezenta tuturor. I-am zis că fac International Fashion  Academy Paris, el fiind fan înfocat  fashion am discutat despre acest domeniu. Am ascultat noul lui album pe care-l va lansa în februarie, mi-a făcut cunoștință cu Julia Fox. Iar la finalul petrecerii  pe ei i-am lăsat la hotel și eu cu prietenul meu am plecat la un alt restaurant„, a declarat aceasta pentru cancan.ro

Întâlnirea cu Kanye, sursă de inspiraţie pentru româncă

Alexandra Tania are planuri mari în cariera sa şi spune că discuţia cu rapperul american a inspirat-o.

M-a motivat și m-a inspirat întâlnirea cu el. Îl apreciez foarte tare pe Kanye atât ca artist, cât și ca designer și având șansa să vorbesc cu el, chiar m-a flatat și m-a bucurat că a venit el să vorbească cu mine. Am în plan să plec în America și acolo, probabil, cred că o să-mi fie foarte ușor să intru în sfera asta a modei”, a mai spus românca, potrivit cancan.ro.

Tania locuieşte momentan la Paris împreună cu prietenul ei şi tot aici şi „fructificat” pasiunea pentru fashion, pe băncile uneia dintre cele mai renumite școli de profil, International Fashion Academy.

Citeste si Connect-R, ruşinat cu familia lui: „Am luat o perie de sârmă şi mă frecam, să nu se observe că sunt ţigan”