Kanye West, plătit cu 3 milioane de dolari pentru un concert. Află unde!

Cântăreţul american Kanye West a primit un onorariu de 3 milioane de dolari pentru un concert pe care l-a susţinut în Kazahstan, sâmbătă seară, la nunta unui nepot al preşedintelui acestui stat, Nursultan Nazarbaev, informează contactmusic.com, potrivit Mediafax.

RomaniaTV.net
02 sept. 2013, 12:21
Kanye West, plătit cu 3 milioane de dolari pentru un concert. Află unde!

Potrivit presei americane, rapperul a fost invitat de preşedintele Nursultan Nazarbaev pentru a cânta la nunta nepotului său, sâmbătă seară. Site-ul TMZ.com afirmă că muzicianul american a primit un onorariu de 3 milioane de dolari pentru acel concert.

În trecut, starul a spus că îşi va folosi averea pentru a le proteja pe iubita sa, Kim Kardashian, şi pe fiica lor, North.

Se spune că West ar fi investit 1 milion de lire sterline în automobile blindate, concepute pentru a împiedica răpirea proprietarilor.

Citeşte şi Prima fotografie cu fetiţa lui Kim Kardashian şi a lui Kanye West FOTO

 Kanye West a devenit tată după ce starleta americană Kim Kardashian a născut, la jumătatea lunii iunie, o fetiţă.

Kanye West şi-a lansat cel mai nou album de studio, „Yeezus”, în luna iunie.

Rapperul şi producătorul american Kanye West a devenit cunoscut la începutul anului 2000. Cel de-al treilea album al său, „Graduation”, a fost unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007. West este câştigător a 21 de premii Grammy.