Kanye West va înregistra un album cu sunete produse de animale

Rapperul american Kanye West va lansa un album cu sunete produse de animale, după ce a experimentat această tehnică pe materialul discografic lansat în colaborare cu Jay-Z, intitulat "Watch The Throne".

RomaniaTV.net
21 iun. 2012, 17:47
Kanye West va înregistra un album cu sunete produse de animale

Kanye West, în vârstă de 35 de ani, doreşte să meargă şi mai departe cu această tehnică şi să lanseze un album realizat integral din astfel de sunete, informează Contact Music.

Kanye le-a spus prietenilor săi că acesta va fi următorul său proiect. A devenit atât de obsedat de mugete, răgete, lătrături şi alte sunete făcute de animalele din junglă, încât vrea să le pună pe toate într-un disc„, a declarat o sursă pentru tabloidul britanic The Sun.

Potrivit site-ului TMZ.com, reşedinţa pe care muzicianul american o deţine la Los Angeles a fost spartă de câţiva hoţi rămaşi neidentificaţi, în timp ce el se află în turneu în Marea Britanie.

Rapperul şi producătorul american Kanye West a devenit cunoscut la începutul anului 2000. Cel de-al treilea album al său, „Graduation”, a fost unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007. West este câştigător a trei premii Grammy. „Watch the Throne”, cel mai recent album al său, compus în colaborare cu Jay-Z, a fost lansat în vara anului 2011.