Karina Pavăl propusă în consiliul de administraţie al companiei Promateris, unde proprietarii Dedeman deţin 25% din acţiuni

Karina Pavăl este propunerea Pavăl Holding în consiliul de administrație al Promateris. Pavăl Holding a cumpărat anul trecut aproape 25% din acțiunile companiei de la omul de afaceri Florin Pogonaru.

12 sept. 2023, 11:30
Karina Pavăl propusă în consiliul de administraţie al companiei Promateris, unde proprietarii Dedeman deţin 25% din acţiuni

Karina Pavăl, moștenitoarea imperiului Dedeman și vicepreședinte al Pavăl Holfding, este propunera holdingului în consiliul de administrație al Promateris, se arată într-un anunț remis Bursei de la București.

„In vederea exercitarii de catre actionari a drepturilor de vot in legatura cu punctul 1 de pe ordinea de zi a sedintei Adunarii Generale Ordinare a actionarilor Societatii convocata pentru data de 4/5.10.2023, Societatea pune la dispozitia actionarilor lista candidatilor pentru ocuparea functiei de membru al Consiliului
de Administratie al Societatii, astfel cum aceste candidaturi au fost primite din partea actionarilor pana la data limita de 11.09.2023”, se mai arată în anunț, potrivit Economica.net.

Propunerile sunt:

Karina Pavăl, din partea Pavăl Holding,

Circular Solutions SRL, din partea lui Florin Pogonaru

Andrei Pogonaru, din partea Nord SA

Holdingul deținut de frații Pavăl a achiziționat 24,03% (6.895.502) din acțiunile companiei, în urma unor tranzacții de tip OTC (over the counter), de la omul de afaceri Florin Pogonaru și de la directorul Promateris, Tudor Georgescu. Acționarii Pavăl Holding sunt Adrian Pavăl cu 40% din acțiuni și Dragoș Pavăl cu 60%.

Actualii membri ai Consiliului de Administrație sunt, potrivir datelor de pe site-ul Promateris, Matei Dimitriu, Andrei Pogonaru, Maria Desmirean, Adrian Georgescu și Laurențiu Soare.

Citeşte şi: Marcel Boloş, despre numărul de bugetari: „Suntem pe locul al doilea în UE, având ponderea dintre cheltuielile de personal şi veniturile curente ale statului de aproximativ 35%”