Karl Lagerfeld, despre Pippa Middleton: Nu îmi place faţa ei. Ar trebui să îşi arate doar spatele

Designerul Karl Lagerfeld este cunoscut pentru sinceritatea declaraţiilor sale. După ce a fost nevoit să îi ceară scuze lui Adele pentru că a spus că este grasă, Lagerfeld a atacat-o acum pe sora lui Kate Middleton, Pippa.

RomaniaTV.net
01 aug. 2012, 06:48
Karl Lagerfeld, despre Pippa Middleton: Nu îmi place faţa ei. Ar trebui să îşi arate doar spatele

Pippa Middleton a atras atenţia tuturor la nunta surorii sale cu prinţul William, în 2011, când a purtat o rochie albă ce i-a subliniat forma fundului. De atunci, toate femeile au început să îşi dorească un posterior ca al ei.

Designerul casei de modă Chanel, în vârstă de 78 de ani, comenta despre stilul Pippei Middleton, când a menţionat că îi admiră doar spatele.

„Kate Middleton are o siluetă drăguţă şi este fata potrivită pentru acel băiat. Îmi place acel gen de femeie, îmi plac frumuseţile romantice. Pe de altă parte, sora ei se zbate. Nu îmi place faţa surorii sale. Ar trebuie să îşi arate doar spatele”, a spus Lagerfeld.

Nu este pentru prima oară când designerul vorbeşte despre cele două surori Middleton. La lansarea magazinului său din Londra, săptămâna trecută, Lagerfeld a avut numai complimente pentru Kate şi i-a apărat stilul, pe care criticii îl găsesc banal.

Karl Lagerfeld