Karl Lagerfeld îşi dezvăluie vârsta prima oară. De ce a constituit un secret atâta timp

Karl Lagerfeld vorbeşte prima oară, în revista Paris-Match, despre un subiect nelămurit până acum: vârsta, mister care persistă de câţiva ani. Ziarişti şi pseudo-biografi au încercat să dezlege misterul, însă până acum nu au reuşit să ajungă la un consens asupra vârstei directorului artistic al firmei Chanel.

25 apr. 2013, 14:31
Karl Lagerfeld îşi dezvăluie vârsta prima oară. De ce a constituit un secret atâta timp

Au circulat mai multe variante ale anului naşterii, între care 1933 şi 1938. Intervievat de Paris-Match, căreia îi acordă un lung interviu, Lagerfeld a spus că s-a născut în 1935, scrie Agerpres.

Mama a schimbat data: era mai uşor să faci un 3 sau un 8„, arată cel poreclit „Kaiser”. Născut pe 10 septembrie, Lagerfeld are prin urmare 78 de ani. Nu se cunoştea exact anul naşterii, însă nici designerul nu era sigur pe deplin. „Am aflat după moartea mamei şi nu ştiu de ce a făcut acest lucru”, spune el.

În acelaşi interviu, Lagerfeld vorbeşte despre cât de mult îşi iubeşte pisica, Choupette.

„Întotdeauna mă tem să nu i se întâmple ceva, aşa că o duc la veterinar din zece în zece zile”, mărturiseşte designerul german. Aşa cum arată fotografiile de pe telefonul mobil al creatorului de modă, Choupette are un regim privilegiat: doarme relaxat pe masă şi mănâncă foarte natural din vase de argint. 

Karl Lagerfeld îi oferă Angelei Merkel sfaturi cu privire la vestimentaţie