Karl Lagerfeld, NEBUN după feline. Pisica designerului are iPad şi două menajere

Karl Lagerfeld, designerul casei de modă Chanel, recunoştea anul trecut că nu îşi imaginează cum ar fi să aibă copii. Se pare însă că ceva l-a făcut să-şi descopere latura paternă. Iar acel ceva are blană, gheruţe şi se bucură de privilegii la care unii copii pot doar să viseze.

RomaniaTV.net
06 iun. 2012, 18:37

Dacă până la 78 de ani nu a făcut copii, Karl Lagerfeld s-a gândit să investească timp în educarea ca la carte a pisicii care a intrat de câteva luni în viaţa lui. Choupette este o siameză pe care mogulul din lumea modei a primit-o în dar în luna ianuarie, iar de atunci i-a acordat cea mai mare parte a timpului său.

A învăţat-o să mănânce elegant, dar şi să fie în pas cu tehnologia modernă, cumpărându-i un iPad pe care mâţa se poate juca după pofta inimii. Iar Lagerfeld este cum nu se poate mai mândru, după cum s-a putut vedea şi pe Twitter.

„Choupette mănâncă pe aceeaşi masă la care mănânc eu, dar are mâncarea ei. Nu se atinge de a mea. Nu vrea să mănânce pe podea. Doarme învelită şi chiar ştie să folosească un iPad”, o laudă Lagerfeld.

Iar când stăpânul este plecat, Choupette are la dispoziţie două menajere care au în permanenţă grijă de ea şi care au ca obligaţie de serviciu să ţină un jurnal cu stările, mişcările şi obiceiurile culinare ale pufoasei feline, jurnal care a ajuns deja la 600 de pagini.