Karma este reală! Cum s-a modificat viața unei femei după ce a fost părăsită de soț pentru cea mai bună prietenă

Povestea incredibilă a unei femei a devenit virală. Viața acesteia pare desprinsă din filme. După ce a fost părăsită de soț chiar pentru cea mai bună prietenă, femeia a pățit ceva extraordinar. Karma își face treaba.

25 ian. 2023, 15:58
Karma este reală! Cum s-a modificat viața unei femei după ce a fost părăsită de soț pentru cea mai bună prietenă
Cum s-a manifestat karma în cazul femeii din Columbia

Se pare că totuși karma este reală. Povestea unei femei din Columbia a devenit virală pe rețelele de socializare. Aceasta a avut parte de o întorsătură de situație demnă de filmele romantice. Tocmai pentru că este un „scenariu” uimitor, columbianca a decis să o împărtășească în mediul online, însă a preferat șă își păstreze anonimatul.

Citește și: Horoscop special: Planeta iubirii VENUS în romanticul PESTI, 26 ianuarie – 20 februarie 2023. Sezonul dragostei începe mai devreme!

Povestea are un început trist. Protagonista noastră a fost părăsită de soțul ei, pe data de 17 ianuarie, și nu pentru oricine, ci chiar pentru cea mai bună prietenă a ei. Trădarea și durerea au fost mari, iar femeia a încercat să le facă față. A urmat un an cumplit pentru femeie care se confrunta și cu probleme financiare. Era la doar un pas să piardă locuința în care stătea pentru că nu mai avea bani de chirie. Ba mai mult, fata ei nu a putut să meargă la facultate,  din cauza faptului că nu și-a permis să achite taxele de studiu.

Cum s-a manifestat karma în cazul femeii din Columbia

Lucrurile păreau că merg din ce în ce mai rău până într-o zi. După acest episod trist, viața ei s-a schimbat radical, trecând de la agonie la extaz în câteva zile. Femeia a ajuns în pragul disperării, iar cu puținii bani pe care îi mai avea a decis să cumpere două bilete la loto. Deși nu credea că va câștiga, a avut parte de o surpriză de proporții. Cele două bilete au fost ambele câștigătoare. Astfel, femeia s-a trezit cu un premiu total în valoare de 410.000 de euro, iar viața i s-a schimbat radical.

Coincidența sau nu, femeia a aflat de câștig chiar la un an de la despărțire, pe data de 17 ianuarie. Iar ca povestea să fie completă, evident că atunci când fostul soț a aflat de câștig a sunat-o pentru a o felicita și chiar a încercat mult timp să o recucerească. Însă femeia a fost cât se poate de fermă și nu l-a mai lăsat pe bărbat să intre în viața ei după toate cele întâmplate.

Citește și: Simona Halep, apariţie incendiară la piscină în Dubai. Fanii au înnebunit: „Cine îţi face pozele?” FOTO