Simona Halep, apariţie incendiară la piscină în Dubai. Fanii au înnebunit: „Cine îţi face pozele?” FOTO

Simona Halep (31 de ani, 12 WTA) se află de aproape două săptămâni la Dubai, acolo unde petrece o vacanță alături de colaboratorii săi.

25 ian. 2023, 13:15

Simona Halep, apariţie incendiară la piscină în Dubai. Fostul lider WTA îmbină utilul cu plăcutul la Dubai, în plină desfăşurare a turneului Australian Open 2023. Pe rețelele sociale au apărut câteva imagini cu felul în care se antrenează Simona Halep, alături de un nou preparator fizic, francezul Fabien Cosmeo, dar și ipostaze în care sportiva se relaxează și profită din plin de soare.

Citeşte şi: Cine este bărbatul cu care Simona Halep a mers în Dubai. Fanii au felicitat-o imediat: „Noul iubit? Așa da!”

De altfel, prezența lui Fabien Cosmao arată faptul că relația profesională a Simonei Halep cu Patrick Mouratoglu continuă, în ciuda faptului că ea a fost depistată pozitiv în perioada în care era antrenată de francez. Patrick Mouratoglou se află acum în Australia, alături de Holger Rune. În plus, din noua echipă a Simonei face parte și Vasile Antonescu, cel care îi este partener de antrenament. În trecut, acesta lucrat și cu Bianca Andreescu, campioana de la US Open 2022.

Citeşte şi: Motivul real pentru care Simona Halep a divorţat. „Asta i s-a întâmplat şi lui Gică Hagi!”

Simona Halep a avut program de piscină și nu a mers la una oarecare și chiar la cea de la celebrul hotel Burj Al Arab. Într-un costum albastru ea a părut radioasă sub razele soarelui și lipsită de orice griji, deşi cazul ei de dopaj este departe de a fi încheiat. După piscină, Simona Halep a preferat plaja, unde a părut la fel de veselă și lipsită de griji precum în zilele anterioare.