Karolina Pliskova: Meciul cu Halep va fi uriaş. Trebuie să fiu agresivă şi să pun presiune pe ea

Jucătoarea cehă Karolina Pliskova, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 2, a declarat, miercuri, că în semifinalele turneului de la Roland Garros, împotriva Simonei Halep, va trebui să fie mai agresivă decât în sferturile de finală şi să pună presiune pe româncă, ea menţionând că va fi "un meci uriaş".

07 iun. 2017, 19:13
Karolina Pliskova: Meciul cu Halep va fi uriaş. Trebuie să fiu agresivă şi să pun presiune pe ea

Karolina Pliskova a prefațat întâlnirea cu Halep și a avut numai cuvinte de laudă la adresa Simonei. În acest moment, scorul la ”general” este de 4-1 pentru Halep. Ultimul duel a avut loc în finala de la Montreal, în 2016, când Simona a câștigat în două seturi, 6-3, 6-3.

Înainte să vin la acest turneu au fost mai multe persoane care mi-au spus că voi ajunge numărul 1 mondial dacă mă voi califica în finală și eu mă gândeam că n-am nicio șansă să joc finala. Acum, finala este și aproape și departe în același timp, pentru că joc împotriva uneia dintre cele mai bune jucătoare pe zgură din lume. Şi ea joacă pentru a ajunge numărul 1, astfel că va fi un meci uriaş” a declarat Pliskova.

Citeşte şi Simona Halep: Nu mi-am dat seama că Svitolina a avut minge de meci, am văzut după, pe Twitter

În cazul unei victorii în fața Simonei, Pliskova ar deveni noul lider WTA la capătul competiției de la Paris. Jucătoarea din Cehia e convinsă că serviciul va fi principala sa armă în delul care va începe joi, nu înainte de ora 18:00, pe terenul central, Philippe Chatrier.

Citeşte şi Presa străină, extaziată de victoriile Simonei Halep: „Un bulevard pentru Halep să câştige Roland Garros-ul

Am fost adversare de câteva ori și sunt convinsă că va fi un meci. Simona aleargă bine, este peste tot şi nu ratează mult. Va conta foarte mult și cum va fi vremea. Cred că va trebui să fiu mai agresivă decât am fost în partida de azi (nr. împotriva Carolinei Garcia) şi să pun presiune pe ea. Şi să îmi pot câştiga serviciul, aceasta va fi cheia. Voi încerca doar să joc ca şi cum nu aş avea nimic de pierdut pentru că sunt în semifinale” a mai spus Pliskova.