Kasem, esteticianul vedetelor, DIVORŢEAZĂ la o lună de la căsătorie

Kasem Abu Bakr, denumit si “esteticianul vedetelor”, divorteaza la doar cateva saptamani de la nunta! El si sotia lui, Loredana, au decis de comun acord sa puna punct casniciei.

30 iul. 2014, 07:29
Kasem, esteticianul vedetelor, DIVORŢEAZĂ la o lună de la căsătorie

Kasem Abu Bakr s-a casatorit, in iunie, cu Loredana. Cei doi au avut o nunta ca in povesti, dupa care au fugit in luna de miere in Maldive. Cand s-au intors, la scurt timp, roscata a fost surprinsa de paparazzii la o clinica medicala pentru gravide unde isi facea analizele.

Toate pareau bune si frumoase, iar cei doi – fericiti. Iata insa ca acum Kasem si Loredana au decis sa puna punct relatiei si sa mearga fiecare pe drumuri separate.

PRINŢUL SILICOANELOR, medicul Kasem, acuzat ca a mutilat mai multe femei: Mi-a fost pusă în pericol sănătatea

“Am hotarat impreuna cu sotul meu, Kasem Abu Bakr, sa mergem pe drumuri separate. Suntem decisi sa pastram o relatie de prietenie, civilizata, ca intre doi oameni maturi care nu se feresc sa recunoasca atunci cand au gresit. Motivele acestei decizii ne privesc doar pe noi doi si nu dorim ca acestea sa formeze obiectul unor speculatii. Am fost tot timpul extrem de discreti, am incercat in permanenta sa ne protejam viata privata, intelegand in acelasi timp si respectand totodata dorinta presei de a mediatiza genul acesta de subiecte. Traversam amandoi o perioada delicata, prin urmare, facem un apel la mass-media in sensul de a ne respecta dorinta si de a ne proteja intimitatea in conformitate cu legile in vigoare, precum si de a nu face nici un fel de speculatii pe acest subiect”, a declarat Loredana, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.