Kate Middleton, cea mai manierată vedetă a anului 2011

Kate Middleton este cea mai manierată celebritate a anului 2011. Asta reiese dintr-un top realizat de o prestigioasă organizaţie specializată în etichetă. La polul opus se află Kim Kardashian, care e considerată cea mai prost crescută vedetă a anului.

RomaniaTV.net
18 dec. 2011, 07:32
Kate Middleton, cea mai manierată vedetă a anului 2011

Kate Middleton a obţinut această distincţie pentru felul în care s-a comportat în public, în ultima perioadă. Realizatorii topului spun că tânăra a avut o conduită impecabilă – atât înainte cît şi după căsătoria cu prinţul William.

Pe locul doi s-a clasat cîntăreţul Justin Bieber. El a fost răsplătit pentru curtoazia pe care o arată întotdeauna fanilor.

Interpreta de country Taylor Swift ocupă poziţia a treia în top. Ea e considerată un model demn de urmat pentru tânăra generaţie.

La polul opus se află Kim Kardashian, desemnată cea mai nepoliticoasă vedetă a anului. Ea a primit acest titlu pentru că şi-a expus problemele personale în public şi nu a arătat suficient respect faţă de instituţia căsătoriei.

Mai exact, Kardashian s-a măritat cu jucătorul de baschet Kris Humpfries şi a divorţat după doar 72 de zile. În plus, atât nunta cât şi despărţirea au ţinut prima pagină a ziarelor.