Kate Middleton cere 1,5 milioane de euro pentru fotografii personale publicate de paparazzi

Prinţul William a solicitat despăgubiri în valoare de 1,5 milioane de euro unor paparazzi care au făcut o serie de fotografii topless ale soţiei sale, Catherine Middleton, în timp ce aceasta bronza într-o vacanţă în Provence, la un an după căsătoria cuplului regal britanic, potrivit The Telegraph.

03 mai 2017, 09:31

Prinţul William a solicitat despăgubiri în valoare de 1,5 milioane de euro fotografilor pentru o serie de fotografii topless ale soţiei sale, Catherine Middleton, făcute în timp ce se bronza, după ce acesta a spus că i-au reamintit de „hărţuirea” suferită de mama sa, Diana şi le-a catalogat „deosebit de şocante”.

Fotografii s-au prezentat în faţa instanţei franceze din cauza imaginilor luate de aceştia ce o prezentau topless pe Ducesa of Cambridge, ei fiind acuzaţi de familia regală britanică de violarea intimităţii.

Citeşte şi Imagini inedite! Cum s-au distrat Ducii de Cambridge la Balmoral

Cuplul regal a cerut despăgubiri „semnificative” din partea revistei franceze Closer pentru publicarea respectivelor imagini, luate în timpul unei vacanţe de trei zile la un castel din Provence, în sudul Franţei, în septembrie 2012, la un an după ce Kate Middleton s-a căsătorit cu Prinţul William.