Kate Middleton, întâmpinată în Insulele Solomon de un grup de băştinaşe aproape goale FOTO şi VIDEO

Aflată alături de soţul ei, William, într-o vizită în Insulele Solomon, ducesa de Cambridge a fost întâmpinată de un trib de localnice aproape goale, gestul acestora fiind primit de Catherine cu un chicotit.

RomaniaTV.net
17 sept. 2012, 18:49

Cuplul regal a fost întâmpinat de localnice la coborârea din avion în satul Marau din Insulele Solomon, ultima oprire din turul oficial în Pacificul de Sud. Catherine a fost decorată de acestea cu un colier din mărgele, o bijuterie tradiţională cu o construcţie complicată, moment în care ducesa a chicotit în faţa fetelor.

William a fost decorat de Marie-Claire şi Amelina, de 13 şi 15 ani, iar Kate, de către Batistina şi Gealyn, în vârstă de 17 şi 16 ani. Colierele colorate, fiecare în valoare de 150 de lire, au fost făcute în trei lui din coji de nucă şi dinţi de delfin găsiţi la ţărm.

Tinerele aveau pieptul dezgolit conform tradiţiei locale. Alte 30 de femei au dansat pentru Catherine şi William ca parte din ceremonie.  Vizita de 15 minute a cuplului regal a generat un entuziasm atât de mare încât unii oameni au mers timp de şase ore în picioarele goale prin pădure ca să ajungă la Marau, aflat la aproape 100 de kilometri de capitală.

Această ceremonie de întâmpinare apare ca o ironie în contextul scandalului cu fotografiile în care ducesa a fost surprinsă topless, pe care revista franceză Closer le-a publicat săptămâna trecută.

Familia regală britanică a dat în judecată, vineri, publicaţia Closer pe care o acuză de încălcarea „grotescă” a vieţii private, după ce revista franceză a publicat o serie de fotografii în care prinţesa Catherine, soţia prinţului William, apare fără sutien.