Kate Middleton, la bani mărunţi: Vogue a făcut ghidul de stil al ducesei de Cambridge GALERIE FOTO

Revista Vogue s-a gândit să le dea câteva sugestii femeilor, inspirate din ţinutele vestimentare ale soţiei prinţului William, Kate Midleton, ducesă de Cambridge. 

RomaniaTV.net
08 ian. 2013, 12:48

Faimoasa publicaţie de stil a analizat „la milimetru” nu mai puţin de o sută dintre ţinutele vestimentare oficiale, cu accesorii cu tot, purtate de Kate Middleton, pentru realizarea unui adevărat ghid de stil care să le inspire şi pe alte femei, în special pe admiratoarele ducesei, scrie Daily Mail.

Vogue a analizat şi cuantificat şi mişcările lui Kate în public, de la diametrul buclelor şi modul în care îşi prinde pălăriile, până la numărul dinţilor care „încap” într-un zâmbet oficial.

Astfel, culoarea preferată a lui Kate (24%) este albastrul,de la cel strălucitor, cum sunt penele păunului, până la albastrul de Prusia. Ducesei îi place şi roşul (13%), dar şi albul (12%). Vogue a mai observat că mânecile ţinutelor vestimentare ale lui Kate lasă de regulă încheieturile mâinilor la vedere.

În ceea ce priveşte părul, ducesa preferă buclele lejere. Dar nu oricum, ci cu diametrul de 2,5 centimetri. Nici pălăriile nu sunt aşezate la întâmplare, ci la un unghi de 50 de grade, în timp ce cerceii au de regulă 3,3 centimetri lungime.

Dar piesa de rezistenţă a farmecului ducesei este zâmbetul. Vogue a constatat că atunci când zâmbeşte, Kate îşi arată în medie 8,6 dinţi.