Kate Middleton, prima reacţie după interviul acordat de Prinţul Harry şi Meghan Markle. „Tristă, dezamăgită și rănită”

Kate Middleton, ducesa de Cambridge şi soția Prințului William, s-a arătat dezamăgită de ce au declarat ducii de Sussex. Interviul acordat de Prințul Harry și Meghan Markle a stârnit controverse în toată lumea.

17 mart. 2021, 17:05
Kate Middleton, prima reacţie după interviul acordat de Prinţul Harry şi Meghan Markle. „Tristă, dezamăgită și rănită”

Kate Middleton, prima reacţie după interviul acordat de Prinţul Harry şi Meghan Markle. Kate Middleton s-a declarat „tristă, dezamăgită și rănită” după declarațiile făcute de Prințul Harry și Meghan Markle, potrivit expertului regal Katie Nicholl.

Kate Middleton, prima reacţie după interviul acordat de Prinţul Harry şi Meghan Markle

„A fost foarte greu pentru Kate în ultimele zile, dar ducesa și-a respectat angajamentele oficiale. Oamenii au observat că părea abătută și reținută. În culise, era tristă, dezamăgită și rănită. Din ce am aflat, există mai multe variante despre cearta de dinainte de nuntă, nu doar cea prezentată de Meghan. Kate credea că totul s-a rezolvat, astfel încât redeschiderea discuției despre acest subiect a fost umilitoare. Kate nu poate răspunde acestor acuzații, iar Harry și Meghan știu foarte bine acest lucru”, a declarat Katie Nicholl pentru publicația britanică OK!Magazine.

Regina Elisabeta a II-a, prima reacţie după interviul controversat acordat de Meghan şi prinţul Harry

„Tristă, dezamăgită și rănită”

„Kate nu și-a dorit niciodată ca o eventuală neînțelegere cu Meghan să ajungă în presă, iar faptul că această poveste circulă din nou este foarte dificil. Kate este foarte discretă în ceea ce privește viața ei privată. N-o să auzi niciodată despre ea povești cum se ceartă cu unul sau cu altul, pentru că este foarte atentă la felul în care îi tratează pe ceilalți. Kate și William au amândoi sentimentul că au fost foarte primitori cu Meghan și Harry. Toate acuzațiile împotriva monarhiei sunt acuzații împotriva familiei lor. Se simt răniți și dezamăgiți. În orice caz, ei îi iubesc în continuare pe Harry și pe Meghan, dar aceast interviu le-a lăsat un gust amar”, a mai spus Katie Nicholl.