Regina Elisabeta a II-a, prima reacţie după interviul controversat acordat de Meghan şi prinţul Harry

Regina Elisabeta a II-a, prima reacţie după interviul controversat. Familia regală este ''întristată'' de dificultăţile împărtăşite de prinţul Harry şi soţia lui Meghan şi şi-a exprimat dragostea faţă de aceştia, a declarat marţi Palatul, relatează AFP.

09 mart. 2021, 21:09
Regina Elisabeta  a II-a, prima reacţie după interviul controversat acordat de Meghan şi prinţul Harry
Regina Elisabeta a II-a, prima reacţie după interviul controversat acordat de Meghan şi prinţul Harry

Regina Elisabeta a II-a, prima reacţie după interviul controversat. ”Întreaga familie este întristată să afle cât de dificili au fost ultimii ani pentru Harry şi Meghan’‘, a indicat palatul, subliniind că cuplul şi fiul lor Archie ”vor fi mereu membri ai familiei foarte iubiţi”.

Citeşte şi: Tatăl lui Meghan, atac dur la Prinţul Harry, după interviul de la Oprah: „Toţi facem greşeli, dar niciodată n-am jucat biliard dezbrăcat şi nu m-a îmbrăcat ca Hitler”

Regina Elisabeta a II-a, prima reacţie după interviul controversat

În interviul acordat duminică seara vedetei de televiziune Oprah Winfrey, prinţul Harry şi Meghan au acuzat presiunea mediatică, rasismul şi neînţelegerea din partea familiei regale pentru a explica plecarea lor în urmă cu un an, formulând acuzaţii explozive împotriva monarhiei britanice, cufundată de atunci într-o criză profundă în ceea ce priveşte situaţia celor doi, scrie Agerpres.

Presa americană scrie că reţeaua CBS a plătit între 7 şi 9 milioane de dolari pentru difuzarea interviului pe care Oprah Winfrey l-a luat Prinţului Harry şi soţiei sale Meghan Markle.

Să stai de vorbă cu prințul Harry și ducesa de Sussex, Meghan Markle, nu este deloc ieftin, chiar dacă te numeşti Oprah Winfrey. CBS a plătește o sumă cuprinsă între 7 și 9 milioane de dolari pentru drepturile de difuzare a interviului pe care celebra personalitate tv l-a luat fostului cuplu regal, potrivit unor persoane care au legătură cu înţelegerea, citate de The Wall Street Journal.

Interviul de două ore a fost difuzat duminică seara de CBS, de la ora 20:00 (ora locală, pe Coasta de Est), urmând să fie redifuzat luni seara în Marea Britanie, de ITV, de la ora locală 21 (ora 23, ora României). Publicaţia mai scrie că postul CBS urmărea să obţină un tarif de publicitate de 325.000 de dolari pentru un spot de 30 de secunde difuzat în timpul interviului.

Acordul a fost semnat de CBS cu compania de producție a lui Oprah Winfrey, Harpo Productions. Potrivit Wall Street  Journal , CBS a învins rețelele rivale ABC și NBC pentru drepturile de difuzare a interviului şi a plătit o taxă de licență cuprinsă între 7 și 9 milioane de dolari, care îi conferă dreptul de a sublicenţia şi pe piețele internaționale, inclusiv în Marea Britanie.

Interviul şi dezvăluirile lui Meghan i-au atras acesteia numeroase critici din partea unor persoanlităţi din Regatul Unit. Influentul prezentator şi producător britanic de televiziune Piers Morgan, care a criticat-o de-a lungul timpului pe Markle, a scris pe Twitter că interviul a fost o demonstraţie de actorie. „Este prea târziu pentru nominalizările la Oscar? #meghan Acest interviu este o trădare absolut ruşinoasă faţă de regină şi familia regală”, a spus el, adăugând că discuţia a fost „o absurditate josnică”.


loading...
Partenerii noștri