Kate Middleton, primul Crăciun regal: Va trebui să schimbe cinci ţinute într-o singură zi

Primul crăciun cu socrii este o adevărată provocare pentru orice tânără soţie. Cu siguranţă va fi pentru noua soţie a prinţului William, Kate Middelton, care va sărbători Crăciunul în familia regală britanică. Regulile şi eticheta de la Palat sunt foarte stricte, iar Kate va trebuie să respecte pas cu pas tradiţiile şi, nu în ultimul rând, să ştie cum să se îmbrace, la fiecare eveniment.

RomaniaTV.net
30 nov. 2011, 07:03
Kate Middleton, primul Crăciun regal: Va trebui să schimbe cinci ţinute într-o singură zi

Experţii în eticheta regală spun că Ducesa de Cambridge va trebui să schimbe cam cinci toalete pe zi. Ea trebuie să poarte ceva lejer la micul dejun, un costum şi pălărie când se duce la Biserică şi trei rochii diferite – pentru prânz, ceai şi cină. Kate nu are voie să poarte aceeaşi ţinută de două ori. Fiecare toaletă trebuie aleasă cu mare grijă astfel încât să se potrivească cu evenimentul la care participă, iar hainele terbuie să fie sobre.

În aceste condiţii, nu este de mirare că ducesa a fost văzută recent la cumpărături, prin câteva magazine din Londra. Kate Middleton este celebră pentru stilul vestimentar elegant şi plin de bun gust. Astfel că toată lumea se aşteaptă să facă faţă cu brio primului Crăciun în familia regală.