Kate Middleton suferă de „greaţa de toată ziua şi de toată noaptea”

Ducesa de Cambridge are din nou stări de rău cauzate de sarcină, dar nu a mai intrat în spital, ca prima oară.  

RomaniaTV.net
10 dec. 2012, 14:53
Kate Middleton suferă de „greaţa de toată ziua şi de toată noaptea”

Soţia prinţului William a petrecut trei nopţi, săptămâna trecută, la spital, pentru a-şi trata greaţa matinală puternică provocată de sarcină. Sfârşitul de săptămână l-a petrecut însă acasă, la Kensington Palace. Starea de rău i-a revenit duminică seara, dar nu a mai fost internată în spital.

Prinţul William a fost nevoit să renunţe la un eveniment militar, ca să supravegheze starea soţiei lui. Medicii nu au considerat că este neapărat necesar ca ea să intre din nou în spital. Tulburarea de care suferă Kate le dă bătăi de cap femeilor însărcinate, pentru că simptomele se pot prelungi şi după primele luni de sarcină.

Starea de rău a lui Kate a venit pe fondul alteia de şoc, de săptămâna trecută, când asistenta de la spitalul King Edward al VII-lea, Jacintha Saldanha, unde era internată ducesa şi care a făcut legătura telefonică în salonul acesteia unor DJ de la un post de radio australian care se dăduseră drept regina Elizabetha a II-a şi prinţul Charles, s-a sinucis, aparent din cauza acestei glume căreia îi căzuse victimă.

Vorbind cu ocazia unui eveniment de caritate despre starea de rău a soţiei sale, prinţul William a spus că nu înţelege de ce acesta se numeşte „greaţa de dimineaţă” şi că ar trebui să i se spună „greaţa de toată ziua şi toată noaptea”…

Pe de altă parte, Kate şi William au spus că nu vor ca viitorul lor coppil să fie îngrijit de o bonă. Ei îşi iau în serios rolul de părinţi. Aceasta este o schimbare radicală pentru viaţa familiei regale britanice, unde doicile au jucat un rol important de-a lungul generaţiilor, deşi William a fost crescut de o bonă de care a fost extrem de ataşat.